Contact

 – Otniela e.mail – otnielabattzion@yahoo.com

 Otniela –  profil

Otniela vă anunţă că vor fi preluate doar mesajele serioase şi politicoase; cele defăimătoare, mincinoase şi subversive vor fi şterse.

 

26 de răspunsuri la Contact

  1. Ioan Bochian zice:

    Felicitări pentru articolul Sărbătorile Domnului! Exegeza este corectă și interesantă. Este și de actualitate, pentru că se începe cu Pesah, care se sărbătorește zilele acestea. Apreciez sublinierea că sunt Sărbătorile Domnului – nu este o idee culturală a omului. De aici putem deduce înalta semnificție spirituală a sărbătorilor Domnului. Și este important faptul că ele au un mesaj pentru întreaga omenire și cu răsunet până în eternitate! Așteptăm cu mare interes continuarea!
    Pastor Ioan Bochian

    • Shalom, Frate Bochian!

      Va multumesc pentru apreciere si pentru incurajare. Ma bucur ca v-a placut prezentarea Sarbatorilor …, si mai ales ma bucur ca ati perceput-o in acea nota de universalitate a relatiei de partasie dintre Dumnezeu si OM. In aceasta nota am realizat-o si eu, si nu pot decat sa ma bucur pentru feed-back-ul pozitiv pe care mi l-ati oferit.
      Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de sora Mariana , de Sandra si de Paul, de Mami si de Bebe, de Andreea si de familia ei – Pastele nu are granite, se celebreaza si in Anglia – si , in sfarsit, alaturi de Biserica si de Misiunea Dvs. Adonai sa va binecuvinteze !

  2. Pingback: triouvzsitz

  3. Karen Charsky zice:

    Blessed is our Lord , Jesus Crist ! All the best to you Otniela Battzion and your wonderful job here.

  4. Dana zice:

    Salom!
    Ma bucur mult vazand dintr-o data explozia de incurajari ale fratilor de peste mari si tari care si-au facut aparitia pe blog! Au comentat si te-au incurajat, draga Otniela, brava fiica a Sionului.
    Si daca stau bine sa analizez constat ca fratii si surorile care au scris din strainatate au comentraii mai numerose decat cei din Romania! Fratii mesianici sunt de partea ta si te incurajaza sa mergi mai departe destelenind ogorul si dand pietrele la o parte din calea poporului israelit .
    Te salut cu un verset care sa fie spre incurajarea ta si tine-o tot asa !
    Isaiah 57:14
    Şi El zice: ” Croiţi, croiţi drum, pregătiţi calea, luaţi orice piedică din calea poporului Meu! ”
    Majestatea Sa Yeshua Ha Mashiah sa te binecuvanteze din belsug!

    • Draga Dana , Shavua Tov !

      Multumesc pentru incurajari, multumesc pentru rugaciuni. Da, Domnul este Bun si Credincios!!! Prin aceasta Vale a Umbrelor ( pentru ca tot ceea ce traim acum este ” o umbra a lucrurilor viitoare ” a ceea ce va fi Odata ) ne mai speriem, ne mai plangem, ne mai lovim si ne mai doare…Ceea ce trebuie sa ne insufleteasca, dincolo de toate acestea, este Credinta ( doar ea ne face placuti lui Dumnezeu !) intr-Un Dumnezeu CARE NU SE SCHIMBA. Intr-o traducere corecta ar suna ” Un Dumnezeu care nu SE contrazice niciodata pe SINE.” E MINUNAT !
      Toda , pentru verset ! Este ceea ce aveam ASTAZI nevoie ! Stiu ca Cel ce lupta pentru Israel este Insusi Dumnezeu . Glorie Lui !
      Iti doresc Un AN ( LAIC ) in care toate poverile , ingrijorarile si tenerile sa ti se risipeasca . Sa fii binecuvantata , ca mama si sotie , ca sora credincioasa in Casa Tatalui Tau. Si nu cred ca iti pot oferi, pana la urma , o urare care sa-ti placa mai mult decat aceasta : ” La anul , la Yerushalayim ! ” Amen !

  5. F. T. Plys zice:

    Hi, Otniela . I m from Canada. God bless and protect Israel !!!!

  6. Super information indeed . I have been awaiting for this kind of tips more. And nice blog. My Regards Otniela daugher of Israel God s people forever .

  7. Jimmy Murado zice:

    Good site clever site , it s a site for everybody . It deserves time and attention . Good job Otniela.

  8. Welcome , dear FRIENDS !

    Karen Charski , F.T , Plys, Harry Diodonet, Jimmy Murado . I `m very happy you choose my site to come and visit it. It `s a special honour for me having you among us.
    May The Almighty of Israel give you this New Year all the blesses you need. Thanks ! Toda !

  9. Wow, superb blog layout! Very good content , Otniella, full of information. Thanks for your sharing about Contact | otnielabattzion.

  10. Dascălu Constantin zice:

    Shalom tov,
    Sunt minunate toate paginile, articolele, poeziile etc… Mie mi-a plăcut mărturia convertirii lui Zev Porat şi aş dori să vă rog să-mi spuneţi cum aş putea descărca mărturia converirii pentru ca s-o pun în Adunare s-o poată audia toată Comunitatea. Vă mulţumesc frumos.

  11. karen boeger zice:

    Shallom dear Otniela Bat Zion!!!!!! So wonderful to find out your blessed site !!!!!!! I m jewish and a messianic. So I believe all accomplishment our Lord and Massiah gives us. Yeoshua is risen from the dead!!!!! Halleluyah!!!!

  12. Robert zice:

    Superb va este blogul! Felicitari Otniela Bat Tzion!!!!!!!!!

  13. Wilma zice:

    Hi, Otniela Bat Zion, what a wonderful site you have here. May The God of Israel bless you in amount evey day!!!!!!!!! Shalom!!!!!!!!!

  14. Roxana Verteș zice:

    Shalom. Sunt fericita ca v – am descoperit blogul.F. Fain!!

  15. Mishka zice:

    Hi, shallom, nice to meet your wonderful site lay out dear Otniella. God bless Israel especially the jews that believe in our Lord and Messiah, Jesus Christ!!!!!!!!

  16. Kosty zice:

    Ma bucur de cunostinta Otniela. Fain blogul tau, shalom!

  17. Beatrice B. zice:

    Shalom Otniela Bat Tzion Iti multumesc cu toata inima pt blogul tau frumos cu multe articole interesante. Dumnezeu sa te binecuvinteze!

  18. Sabina Z. zice:

    shalom. fiti binecuvintata!

  19. Bianca Barbu - Cărăulașu zice:

    Superb blogul! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  20. Ovidiu Babu zice:

    Săr’mîna.Frumos blogul! Felicitări pt scriitură!

  21. Barbara zice:

    Ai un blog foarte frumos Otniela! Felicitari!

  22. benone zice:

    sarutmina si felitari ptr blog. superb!

  23. Jenny zice:

    Shallom, this is Jeniffer. I am very glad to meet you Otniela bat Tzion. May God bless!!!!!!!!

Lasă un comentariu