Iasomia…

  … ofera speranta in tratarea cancerului

Iasomia raspandeste un parfum placut si este frumoasa la privit. Planta provine din Orientul Apropiat, numele ei insemnand in limba persana ” darul lui Dumnezeu” . Oamenii de stiinta israelieni au descoperit noi calitati medicinale ale acestei plante uimitoare.
 In medicina naturista iasomia este folosita in primul rand pentru calmarea tusei, a durerilor de gat si a bronsitei. Floarea contine hormoni din grupa iasmonatelor, numele acestora provenind de la planta de iasomie  in care au fost descoperite pentru prima data. Pentru a face accesibile oamenilor bolnavi caracteristicile vindecatoare ale acestor iasmonate sub forma de medicamente, prof.Eliezer Flescher de la Universitatea din Tel Aviv, a infiintat compania Sepal Pharma.      Oamenii de stiinta israelieni au descoperit ca iasmonatele ar putea  fi de mare ajutor pentru bolnavii de cancer, in special pentru cei care sufera de leucemie. Studiile efectuate de Sepal Pharma au relevat faptul ca iasmonatele nu impiedica doar dezvoltarea celulelor cancerigene, ci ajuta chiar la anihilarea acestora.
In urma unor teste initiale s-a constatat ca produsele pe baza de iasmonate ajuta la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei si imbunatatesc performantele medicamentelor traditionale. Directorul companiei Sepal Pharma a declarat ca a facut deja primii pasi in vederea obtinerii unor patente, astfel ca in scurt timp concernele farmaceutice vor putea realiza noi tipuri de medicamente pe care le vor scoate pe piata. In acest fel iasomia nu va mai fi doar o incantare pentru ochi, ci si un remediu util care ar putea imbunatati in mod considerabil sansele de vindecare a multor bolnavi de cancer.  ( Alte informatii aici )

 ( Comentariu de Otniela – Daniela Onu ; dupa informatiile furnizate de cotidianul  Jerusalem Post.  Bucuresti – Ianuarie 2011 )

17 răspunsuri la Iasomia…

  1. Adina S. zice:

    Extraordinar ! Sunt o mare admiratoare a medicinei naturiste si cred in progresele ei extraordinare… Intr-adevar uimitor !

  2. Adrian Boluda zice:

    Extraordinar ! Acesta este cuvantul potrivit… Slava Domnului pentru o asa descoperire !!!!!!

  3. Teodora zice:

    Si eu zic , EXTRAORDINAR ! Fie binecuvantat poporul evreu !

  4. Appreciate it for helping out, superb info . Thanks Otniella. Wonderful news !

  5. Pingback: Ierbarul lui ADONAI – ( 3 ) | otnielabattzion – עותניאלה בת ציון

  6. Nina zice:

    Otniela , va multumesc pentru aceasta extraordinara informatie. Am trimis-o si prietenei mele din Franta. Fiti binecuvantata ! Domnul Iesua sa va rasplateasca insutit.Shalom.

  7. Sofia zice:

    Va multumesc ! O stire care-ar trebui citita de toti oamenii bolnavi… Dumnezeu sa va binecuvinteze.

  8. Iosif Joseph zice:

    Otniela va multumim pentru aceasta informatie . Sotia mea are o verisoara care ar avea nevoie de un asemenea tratament asa ca i-am trimis blogul d-voastra. Dumnezeu sa va binecuvante ! Sarut mainile.

  9. Sebastian R. zice:

    Sotia si soacra mea va multumesc pentru acest articol. Dumnezeu fie binecuvantat pentru tot ceea ce acest popor aduce spre folosul intregii omeniri. Sarut mainile.

  10. Laura Lauden zice:

    Shabat Shalom Otniela. Baruch Hashem pentru aceasta informatie. Citisem eu candva despre dr. Eliezer Flescher , dar descoperirea aceasta le intrece pe toate. Hashem sa-i dea sanatate !
    Iti doresc mult si sfant Shalom de acest Shabat . Shabat Yacha !

  11. Dragi Prieteni, Shalom ! Ma bucur ca aceasta placuta si binecuvantata informatie va este de folos, Dvs , familiilor Dvs si prietenilor . Dumnezeu este Minunat in Bunatatea Lui, EL ne-a daruit o natura atat de frumoasa si de buna asa cum este EL .Este atat de trist ca omul, prin pacat , a ” mutilat ” acest dar imens. Oricum ne ramane o Promisiune mangaietoare ca in Imparatia Mesianica , Raul va fi indepartat , chiar si ” firea ” , adica Natura , vor avea parte de o profunda restaurare , in Echilibrul lui Dumnezeu.
    Pana la restabilirea Ordinii lui Dumnezeu pe acest pamant , iata ca EL se foloseste de medici daruiti meseriei lor, asa cum este profesorul Eliezer Flescher , spre binele si folosul intregii omeniri. Slavita fie in veci Suveranitatea si Intelepciunea Sa !
    Fiti binecuvantati cu totii din Sion !

  12. Viviana zice:

    Incantator blog…Va felicit doamna / domnisoara ! Am citit despre iasomie…frumos !

  13. Vanalstine zice:

    Shalom Otniela. Ma bucur sa te cunosc prin intermediul acestui blog frumos si binedotat cu multe lucruri interesante.Fii sigura ca imi voi petrece foarte placut de-acum inainte timpul citind articolele tale. Sunt pasionata de natura, sanatate , muzica , poezie ..de tot ce e frumos si sanatos.

  14. Ion Ciobanu zice:

    Ceaiul se face si din frunzele de iasomie ,sau numai din flori ? V a multumesc .

Lasă un comentariu