Tot mai multe convertiri la islam


Tot mai multi europeni descopera islamul . Numarul convertirilor creste enorm in special in Franta, Anglia si Germania.

Prof. Rafael Israeli , istoricul israelian de la Universitatea Ebraica din Ierusalim, s-a preocupat intens in ultimii ani de impactul produs de islam in Europa. Conform studiului sau, in decursul ultimului deceniu s-au convertit la islam in Europa aproape 150 000 de cetateni francezi si britanici ( aproximativ 4200 pe an, in fiecare din aceste  tari ) . De la mijlocul anului 2009 si pana in iunie 2010 , in Germania s-au convertit aproximativ 4600 de persoane- de 4 ori mai mult daca ne raportam la aceeasi perioada dintre anii 2006 si 2007.
In Eupropa traiesc 380 de milioane de oameni. Dintre acestia , aproximativ 30 de milioane sunt musulmani declarati. Avand in vedere rata ridicata a natalitatii populatiei mulsulmane si convertirile tot mai numeroase la aceasta religie , prof Israeli estimeaza ca in 25 de ani, in Europa centrala vor trai aproximativ 60 de milioane de musulmani. Cu o Turcie in Uniunea Europeana numarul musulmanilor din Europa va creste chiar la 100 de milioane din totalul de 450 de milioane de cetateni.  Aceste calcule nu iau deloc in considerare valurile posibile de imigranti musulmani in Europa , datorita carora numarul ar putea fi chiar mai mare. Toti acesti factori vor duce la crearea unui echilibru cu totul neasteptat in ceea ce priveste impartirea puterii in Uniunea Europeana , a explicat prof . Israeli. In curand niciun politician francez sau olandez nu va mai fi ales in parlamentul tarii sale daca nu are sustinerea minoritatii musulmane.   
Intr-un interviu acordat publicatiei ” Jerusalem Post ” , prof . Israeli a prezentat argumente in sprijinul teoriei conform careia multi convertiti la islam au facut candva parte dintr-o confesiune crestina. De asemenea , nenumarate persoane aleg islamul deoarece cauta o cale de mijloc care sa fie acceptata si de partenerul de viata care are o alta religie ( este vorba mai ales de fetele care se casatoresc cu tinerii barbati musulmani ) . Alti convertiti sunt pur si simplu in cautarea unei schimbari si afirma deschis :  Doresc ceva complet nou. In plus prof . Israeli a vorbit si despre persoanele care au trecut la islam din consideratii pur materiale: Musulmanii vor avea un cuvant tot mai greu de spus in ceea ce priveste organizarea politicii europene. Uniunea Europeana va fi nevoita sa tina cont din ce in ce mai mult de interesele musulmanilor, care vor profita din plin de noua situatie creata. In acest sens, de exemplu,  va intra cu siguranta in aplicare procesul de reintregire a familiei , decizie care ar putea schimba total politica europeana a imigrarii masive. Prin aceasta , imaginea si structura demografica a Europei se vor modifica definitiv, a mai afirmat prof . Israeli,  incheind: Din aceste motive fiecare  european are ratiuni intemeiate sa se teama de viitor.
ISLAMUL  se raspandeste  in Europa pe toate caile. Aceasta tendinta arata ca evenimentele din zilele de pe urma  se desfasoara deja sub ochii nostri. Faptul ca atat de multi europeni se convertesc  la islam ne permite sa observam cat de mult s-au indepartat anumite popoare europene  de radacinile lor traditional – crestine.   Cu alte cuvinte , lumea se pregateste pentru aparitia lui Antichrist, marele potrivnic al Mantutorului nostru , Yeshua Ha Mashiach . Noi insa stim ca Biserica lui Isus va fi rapita inainte de inceperea stapanirii antichristice ( sau va prinde foarte putin din aceasta perioada, judecata din Necaz fiindu-i destinata lumii necredincioase ,  si foarte putinilor crestini ramasi dupa Rapire )  pline de teroare. Cu privire la evenimentele actuale si la evolutia acestora , este din ce in ce mai clar faptul ca revenirea Mirelui , a Domnului Isus Christos,  se apropie cu pasi repezi. ISLAMUL care nutreste ganduri dusmanoase fata de evrei si fata de crestini , incearca sa castige influenta de care are nevoie  pentru a-si atinge scopurile diabolice. Faptul ca numai in Germania 4600 de persoane au trecut in 2009 la islam dovedeste forta enorma de atractie a acestei religii.
Prin Europa islamul poate sa deschida un nou front impotriva Israelului, insa crestinilor li se cere sa nu cedeze terenul inamicului. Porunca Domnului Isus Yeshua  de-a raspandi Evanghelia in lume este si astazi la fel de valabila. In Iuda 3 suntem indemnati sa luptam pentru Credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna. Amin, asa sa fie !

( Comentariu de Daniela Reghina Onu ; realizat cu ajutorul informatiilor furnizate de cotidianul Jerusalem Post ; Bucuresti – Ianuarie 2011 )

 

41 de răspunsuri la Tot mai multe convertiri la islam

 1. Iulian zice:

  Crestinismul incepe ….acolo unde se sfarsesc toate religiile –
  cu invierea.

  • Shalom, Iulian!

   Ai precizat cat se poate de corect. INVIEREA ramane FUNDATIA Credintei noastre. Nu avem un mormant plin de oseminte , la care sa ne tot ducem in pelerinaje istovitoare, ci unul GOL, pentru ca DOMNUL NOSTRU ESTE VIU, SI- N VECI NU MAI MOARE ! EL este cu noi oricand , prin Duhul Sfant! Glorie Lui!

 2. Rebecca and Max T. Wolvin zice:

  Shalom . Either way keep up the nice high quality writing its uncommon to peer a nice weblog like this one nowadays I encourage you to go further . Information here your site is very good, bless you otnielabattzion. For us it s marvellous to find such a site.

  • Dear Rebecca and Max ,

   I `m so happy you are coming my site. I know your beautiful work there in England , in Messianic Area, and I am so happy anytime I heard about you ( brothers here, in Romania , know you very well ). For me its a great honour to have such kind of brothers and sisters , much devoted to His Cause.
   Thanks any time you come Rebecca, thanks for your warm love and prayers. Baruch Habba Melech Mashiach, Se ` Ha Elohim. Bhe `Shem Yeshua ! I bless you in the Name of The Almighty of Jakob. Send my greeetings to all my brothers ( Jews and Gentiles ) , there, in Great Britain ! Next time ( year ) , at Yerushalayim !!!

   • Rebecca and Max T. Wolvin zice:

    Dearest Otniella

    We thank you for your special words . We need to mention here for everybody s ears that we had a very special Chanukah here in England with our brothers and sisters and now we are prepairing for a new baptisam , there re around 10 persons ready for commitment with Yeshua the Redeemer.
    Hope you have a wonderful Chanukah in Romania I and Max bless all of you and pray for your ministry there Otniella.
    Keep it on ! Baruch Ata Melech Ha Olam , Melech Mashiach.

 3. Robert Ivan Rezmuves zice:

  Shalom!
  Ma bucur foarte mult de blogul tau, din pacate acum l-am descoperit. Este foarte interesant si bine structurat Adonai sa-ti de-a putere sa-ti continu munca.In Europa intr-adevar sunt foarte multi tineri care se convertesc la islamism.Azi exista 2 mari fobii in Europa si anume:islamofobia si tiganofobia.In Oradea deja exista un centru cultural musulman,care au depus o cerere la Primarie penrtu un spatiu intr-un imobil.In ritmul in care se organizeaza ei, eu cred ca vom avea si o moschee in oras.Singura solutie la aceasta este sa-l vada pe Yeshua ca salvator si mantuitor, deoarece nu coranul este rezolvarea tuturor problemelor.
  Cu mult respect Shalom!
  .

  • Draga Robert – Shalom

   Bine-ai venit pe site-ul otniellabattzion ! Ma bucur mult ca ti-a placut blogul, fac si eu ce pot, nu sunt o mare experta in ale blogarit-ului.
   Da , din nefericire asistam la un ingrijorator proces de islamizare a tinerilor crestini europeni , iar acest lucru trebuie sa ne doara , daca pretindem ca IL iubim pe Yeshua Ha Mashiach si ca suntem urmasii Lui. De ce ? Tu precizezi ” nu coranul este rezolvarea tuturor problemelor.” Cred ca trebuie sa fim ceva mai fermi : NUMAI BIBLIA ESTE REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR !!! Necazul cel mare este ca multe Confesiuni Crestine de astazi nu prea o mai traiesc , NU-I MAI DAU VOIE SA SE MANIFESTE IN BISERICILE LOR ( ma refer la DUHUL BIBLIEI ) , asa incat toata inchinarea a devenit o FORMALITATE ! Tinerii crescuti intr-un asemenea FORMALISM spre ce sa se indrepte ? Oricum se vor indrepta spre ” ceva ” care sa le umple GOLUL imens din inima ( invataturile lui Mahomed , Budha , Moroni alias Mormon , Smith etc ) , pe care din nefericire Biserica nu l-a putut umple.
   Daca lucrurile stau asa , trebuie sa ne intrebam ce face BISRRICA pe pamant ACUM ? Probabil ca multi lideri sunt mult prea ocupati in lupta lor pentru putere si pozitie omeneasca ca sa le mai pese de suflete. Nu sufletul omului conteaza ci INSTITUTIA BISERICII. Unde sunt PURITANII care sa iasa in strada cu Biblia CURATA in mana, ei pentru care VIATA NU MAI CONTA ? Iata unde s-a ajuns! Iar pentru asta ar trebui cu totii sa ne simtim vinovati. CAND BISERICA ISI PIERDE FORTA MARTURIEI SI SE INCURCA PRIN LABIRINTUL DOCTRINAR, INCUIAT CU 7 LACATE ( ca sa nu i-l impieteze nimeni , Doamne – fereste ! ) asa ceva se intampla.
   Ma rog Domnului ca Biserica sa se intoarca la Domnul ei cu-adevarat, ca un singur om. Sa nu-si mai inalte ziduri si turnuri ( pe care Domnul oricum la Venirea Lui le va spulbera ) ci sa se intoarca cu fata spre Domnul, si spre pierdutii lumii. De 2000 de ani asta e menirea ei pe pamant , nu ZIDURILE, TURNURILE SI LUPTELE INTRE FRATI. Fie ca Domnul sa-Si inalte o Armata asemeni vitejilor lui David ( in plan spiritual ) care sa nu-i mai permita celui rau sa inainteze cu invataturi demonice, doctrine palide, minciuni si rastalmaciri, si alte erezii deviante de la CUVANT.
   Draga Robert , un asemenea Crestinism Viu iti doresc. Sa fii binecuvantat de Dumnezeul lui Israel !

 4. Rezmuves Ivan Robert zice:

  Multumesc ca mi-ai raspuns Adonai sa te binecuvanteze! Cred si sunt foarte convins ca la ora actuala suntem intr-un mare razboi spiritual.Din pacate azi unii dintre liderii bisericilor crestine atat traditionale cat si cele neoprotestante sunt azi orbiti sau ma bine zis sunt intr-o stare de amorteala, o stare pe care o da satana.Tin sa mentionez ca nu vreau sa arat cu degetul asupra unui sau alt lider, dar este foarte trist faptul ca lupta se da intre fratii, si nu impotriva imparatiei intunericului Crestinii de multe ori cred ca sunt atacati de satana in mod direct dar cred ca el sta ca la un spectacol de teatru si manipuleaza acesti oameni care se cred si isi spun ca sunt crestini.Trebuie sa ne intoarcem din nou la Cuvantul lui Adonai atat la Tanach cat si la Brit Hadasa ca sa intelegem ce vrea intr-adevar sa ne spuna Yeshua azi.Sloganul bisericilor de azi este nu sumtem sub lege suntem sub har , cred ca este gresit inteleasa , interpretata si predata.Vedem ce efecte are in randul bisericilor crestine , care se declara ca sunt urmasii lui Mesia, dar idolatria este la ea acasa.Una din cele mai actuale idolatrii este craciunul.Le-am explicat unor frati ce este craciunul,si acuzatiile nu au intarziat sa apara.Nu vreau sa intru in detalii,dar atat vreau sa spun ca atata timp cat cineva vrea sa sarbatoreasca Sarbatorile lui Adonai este acuzat de legalism, iar sarbatorirea unor sarbatori asa numite nou testamentele este harul lui dumnezeu,ma intreb ce duh este acolo.
  Adonai sa te binecuvanteze Shalom!

 5. Robert, Shalom !

  Ma bucura cautarea ta sincera dupa Adevarul Cuvantului Sfant si Curat . Ai mare dreptate cand afirmi ” Trebuie sa ne intoarcem din nou la Cuvantul lui Adonai atat la Tanach cat si la Brit Hadasa ca sa intelegem ce vrea intr-adevar sa ne spuna Yeshua azi.” Mare dreptate ,deoarece numai Cuvantul ne poate limpezi privirea si ne poate curata inima. Una dintre marile CALITATI etern-functionale ale Cuvantului lui Dumnezeu este vindecarea inimii , prin eliberare. De aceea Torah se canta in Sinagoga ( obicei preluat mecanic de liturghia din Biserica Ortodoxa ) si este cat se poate de bine ca se intampla asa ceva.
  Desigur afisarea indreptatirii prin Har este buna si logica in economia duhovniceasca , pana la un punct. DA , PRIN HAR ( faptele vin pe urma ) SUNTEM MANTUITI , PRIN CREDINTA , sustine rabi Shaul. Ca sa nu se laude nimeni . Insa CREDINTA FARA FAPTE ESTE MOARTA, si ca sa am FAPTE vrednice de Mantuire eu trebuie sa ma raportez la o LEGE. Iar Legea este numai una, si este tot aceea pe care Yeshua a implinit-o si n-a desfiintat-o, nicidecum. HARUL nu indreptateste PACATUL . Amin !
  Referitor la Craciun… Aceasta sarbatoare nu ne-a fost poruncita in Brit Chadasha … Domnul nu ne-a specificat : ” Sa tineti Craciunul spre pomenirea ( sau in amintirea Mea ) ! ” , cum a facut-o in cazul Cinei. Nici sorgintea nu este pur – crestina , si-atunci …? Veti intreba : ” Cum Otniela , ce ne spui tu de fapt , vrei sa ne distrugi valorile noastre crestine , asezate frumos in cutia cu vise, de-atatea sute de ani ? ”
  Dragii mei frati in Yeshua, eu nu distrug nimic. Eu vreau doar sa va indrept mai mult atentia spre ADEVARATELE VALORI VESNICE ALE CUVANTULUI. CUVANTUL care este INSUSI DUMNEZEU ! Ce ne spune Domnul sa facem si ce facem noi de fapt ? Cititi, va rog , Levitic 23 si veti intelege ce trebuie sa faceti. Este Aceeasi Gura care a rostit DECALOGUL !!! Nu afirm ca v-ati pierdut Mantuirea daca tineti Craciunul si impodobiti un brad in casa. Nu, in niciun caz . Dar e mare pacat sa facem cu totul altceva decat ne cere EL. Iar EL nu ne-a poruncit sa tinem Craciunul , in schimb a spus ” Sa praznuiesti aceasta Sarbatoare… ( v Levitic 23 ) in cinstea Mea ! ” E o Porunca , e un Legamant !
  Amin, si sa ne ajute ADONAI sa nu ne mai luptam noi fratii intre noi, ci sa ne luptam mai bine impotriva imparatiei lui satan , prin CUVANT. Este scris : ” Ei l-au biruit ( pe cel rau ) prin CUVANTUL MARTURISIRII LOR .” Deci fratii mei, nu uitati , marturisiti CUVANTUL ! Biblia ! Solla Scriptura ! Si s-O lasam sa fie SOLLA . Amen ve Amen !
  Sa fii binecuvantat, Robert, de Dumnezeul Mare, Sfant si Drept al lui Israel !!!

 6. Tot mai multe convertiri la islam | otnielabattzion . I was recommended this website by my cousin who s reading regularly you otniela. You’re incredible! Thanks! your article about Tot mai multe convertiri la islam | otnielabattzion . Best Regards, Y. Andy

 7. An fascinating communication is worth annotate. Good and interesting for reading article. Cheers like your Tot mai multe convertiri la islam | otnielabattzion

 8. Of course, what a fantastic blog and enlightening posts, I surely will bookmark your website. This one is actually wonderful. Best Regards, Henric

 9. Homemade Potato Soup , invest liberty reserve , Walk in Dusche , Welcome ! Thanks for your visit. I `m glad you are here my site.
  May GOD of Israel bless you !

 10. I just want to say I’m new to blogging and absolutely enjoyed this blog. Most likely I’m willing to bookmark your blog . You actually have very good articles and reviews. This one is wonderful. Hashem bless you Otniella BatTzion !

 11. Thanks for this very informative article, Otniella. Go on , you are doing a very good work !

 12. Thankyou for helping out, superb information. Thanks Otniella. You must go on…

 13. Some really good content on this web site , regards for contribution. I appreciate the info you put in this topic I agree with. Blesses…

  • Dear Friends baby changing table, forerunner 305, Jump manual review. Welcome ! Nice to meet you here my site. Thanks for all your beautiful appreciation words. It `s a wonderful opprtunity to share the Yeshua `s testimony with my guests this site.
   May God of Israel bless you daily. Be blessed from Zion !

 14. Adrian Boluda zice:

  Shalom. Intr-adevar situatia este mai mult decat ingrijoratoare. Trebuie sa ne rugam in bisericile noastre pentru aceasta problema. Numai Domnul Isus Yeshua poate sa rezolve aceasta problema a pacii in lume, oricat se vor stradui oamenii cu mijloacele lor omenesti, salvarea vine numai de la Dumnezeu. Cand toti se vor intoarce catre EL , atunci va veni si pacea.
  Donmnul nostru este viu !

  • Shalom , Adrian ! Aveti mare dreptate : Numai Domnul Isus Yeshua poate sa rezolve aceasta problema a pacii in lume, oricat se vor stradui oamenii cu mijloacele lor omenesti, salvarea vine numai de la Dumnezeu. Cand toti se vor intoarce catre EL , atunci va veni si pacea.
   Oricat se vor stradui oamenii intocmind cele mai perfectionate strategii de pace , fara
   Printul Pacii totul este o goana disperata dupa vant. Iar Dumnezeu chiar ii va lasa pe oameni sa se lupte si sa se istoveasca in astfel de ” bune si umane initiative , ” care fara Un Dumnezeu Suveran la carma pot converge spre diferite ” scheme ” de Turn Babel. Pana cand oamenii se vor hotari ca au nevoie de EL…
   Amin. Domnul nostru Yeshua Ha Mashiach este Viu ! Sa fiti binecuvantat din Sion !

 15. Marian Chioveanu zice:

  Uf, ca nici in State nu suntem scutiti de acest fenomen. Bun inteles ca este o lacuna a bisericilor . Daca eram mai credinciosi Dumnezeu nu ingaduia astfel de lucruri. Fie Domnul Iesua cu noi ca fara EL ce ne-am face. mersi Otniela pentru stirile dvs. sa ramanem tari in Domnul.
  Salom la voi toti.

  • Shalom , Marian ! Da, este o situatie genearala, dar nu atat de generala incat sa nu poata fi rezolvata de Domnul nostru Atotputernic. Asa cum afirmam inainte , oamenilor din zilele noastre nu le mai place sa – L implice pe Dumnezeu in initiativele de pace.
   Biserica , mai mult ca niciodata, este chemata sa-si revigoreze credinta si impicarea in vindecarea unei lumi bolnave, pierdute de Creator. Biserica este Vitrina lui Dumnezeu pentru aceasta lume. Tot ce are EL mai frumos si mai nascut din EL . Asadar sus Speranta, sus Credinta ! Niciodata nu este prea tarziu pentru Rugaciune.
   Sa fiti binecuvantat , Marian , cu mult Shalom ! Dumnezeul lui Israel sa – i binecuvinteze pe crestinii din State !

 16. Sebastian R. zice:

  Shalom, sarut mainile. Aveti perfecta dreptate. am fost in Europa , in Franta, Olanda, Germania …si asa este cum spuneti. Nu stiu ce vom face ? Poate numai rugaciunea , cum spunea antevorbitorul. si credinta ca Dumnezeu nu ne va uita.

  • Shalom, Sebastian ! Da, nu ma indoiesc de cele vazute de Dvs in Europa. Batranul continent are nevoie de mai multa Rugaciune si de Credinta. Nu exista o alta cale mai buna decat pocainta credinciosilor. Lui Dumnezeu Ii place acest lucru si este gata sa aduca ” vremurile de inviorare.” Insa acestea nu pot veni oricum. Nu putem vopsi peste rugina.
   Sa fiti binecuvantat din Sion cu mult Har de mijlocire.

 17. Nathy Kimmer zice:

  Shalom everybody s ! indeed this is the real fact . But the same time we need to know our Lord is greater than any kind of troble. And we have to submit Him our fear abou the future. As soon as we have a Lord God we assured in His hands.
  Be blessed you all in the Name of Messiah, Yeoshua the Almighty God of Israel.

  • Shalom, Nathy ! Of course, I agree with you . As the true children of God we mustn`t allow the fear come into our hearts. Becouse the heart is a place conqured by Yeshua through His Sacrifice and we belong to our Father. May His Name be always glorified ! And as you told : But the same time we need to know our Lord is greater than any kind of troble, we have to lift the Power of our God up.
   May you be blessed from Zion , for Zion sake. Mashiach is coming ! – Maranatha !

 18. Teodora zice:

  Daca se mai poate ceva impotriva acestui flagel, atunci numai Dumnezeu mai poate face o minune. Shalom . Si sa ne rugam sa se intoarca la Iesua si arabii.

  • Draga Teodora , cu siguranta Dumnezeu intotdeauna mai poate face CEVA…Sa nu ne indoim de Puterea Lui niciodata. ” Mai mare este Cel ce este in noi decat cel care este in lume ” ( 1 Ioan 4 : 4 ). Sa credem Cuvantul , Dumnezeu nu minte.
   Desigur, Mantuirea este un Har . Ea apartine tuturor, si nu este ceva mai frumos decat un arab mantuit. Dumnezeu ii iubeste si pe ei si vrea sa ii salveze , prin Yeshua Fiul Sau Preaiubit. Glorie Lui !
   Sa fiti binecuvantata din Sion cu mult Shalom !

 19. Jimmy Blair zice:

  Dear Otniella Shalom. It s wonderful to find your blog , it s wonderful any time I succeed in having some spare time to read your site. God of Israel is great… Course you are right and anybody must understand that only in Yeshua the desired peace is possible to be revelead in Israel land and everywhere.
  I have a small team of prayer here at Cornell University , we are involved in our ministry and we regularly pray for Israel, for spreading God s Word there, for messianic believers. I pray for you Otniella.
  May you be blessed and annointed in a new dimension of the Holy Spirit . May God of Israel strech out His wings upon you ! May all the Zion Mount be restored in Yeshua s holy Name and all its enemies be scattered.

 20. Professor Jimmy Blair, Shalom ! I `m very glad you always visit my site. I agree very much with you : only in Yeshua Ha Mashiach the desired peace could be possible that Israel s area and everywhere in the world. Praised be His Name forever ! Amen !
  It` s a wonderful news ! Good for you Professor Blair if you have a team of prayer at Cornell University. Prayer is very important, especially these last times. And if you pray for Israel also, is much better. Israel needs a lot of prayer. It `s very good , too, you pray for messianic believers. There `s not easy for us in this world and the prayers of our brothers and sisters make the way easier than before. May The Holy Spirit spread in our life the new dimension of Power and Grace. In fact the work belongs to our God, we are the most humble servants in the world.
  Be blessed from Zion , Professor Blair. God of Israel keep your faith strong in Him.

 21. Rezmuves Ivan Robert zice:

  Europa are nevoie de multa pocainta si de tsuva.Starea spirituala este una foarte rea din cauza ca cei care trebuia sa vesteaca Cuvantul lui Adonai, fac afaceri, si manipuleaza mireasa lui Mesia.Nimeni nu are curajul in ziua de azi sa spuna adevarul celor care sunt la conducerea adunarilor, singura cale este intoarcerea lor la Yeshua.E mult mai usor sa dam vina pe alti si sa aratam ca religia musulmana isi castiga foarte multi adepti din randul crestinilor care s-au saturat de manipularea care exista azi in sinul bisericilor.Cuvantul lui Adonai este folosit in interesul unor oameni care daca ii intrebi cum se numeste fratele din randul din spate nu stie. Continuarea urmeaza…. shalom

  • Amen ve Amen , Robert ! Ai mare dreptate , TSUVA -ua aceasta ii lipseste Europei si tuturor celor neimpacati cu mania lui Dumnezeu.
   Desigur , Mireasa lui Yeshua nu este nici pe de parte perfecta . Inul subtire – faptele neprihanite ale sfintilor – s-a cam prafuit , mai ales in zilele noastre. Liderii sunt din ce in ce mai orientati spre cele pragmatice si pamantesti , iar membrii de multe ori isi pierd busola, tot navigand in descurajare. Si cu toate acestea , Domnul nostru Preasfant nu are o alta Mireasa. Din randurile credinciosilor, acum , se face cea mai frumoasa selectie pentru Nunta MIelului.
   Cred ca nu ne este usor sa ne uitam in dreapta si in stanga , dar si mai bine ar fi sa ne uitam in Sus, acolo unde S-a uitat si Domnul nostru. Iata ce frumos ne raspunde David : ” Cand iti intorci privirile spre EL, te luminezi de bucurie …” De acest lucru avem nevoie cu totii , si cat mai des. O privire atintita la Domnul ne va aduce rabdarea de care avem nevoie ” ca sa primim ceea ce ne-a fost fagaduit ” , adica RASPLATA.
   Sa fii binecuvantat cu mult Shalom , Robert ! Ochii la Yeshua Ha Mashiach !

 22. Marius C. zice:

  Shalom.Zilele trecute un pastor spunea ca nu exista contradicții în privința lui Dumnezeu, ci numai în privința înțelegerii noastre. Eu am o astfel de problema și poate experienta și ințelepciunea dumneavoastră și a altora care citesc acest blog ar putea sa aducă un răspuns problemei mele de înțelegere. Cum explicați următorul paradox: „Satana nu poate scoate afara pe Satana”, totuși existând marturii ale unor exorcizări în lumea islamului?Fiți binecuvântată.

 23. Shalom , Marius C ! Si Bun Venit ! Ma mira intrebarea Dvs , daca sunteti un crestin bun. Marturii despre vindecari miraculoase pot exista in orice religie. Insa noi stim ca numai UNUL este DUMNEZEUL CEL VIU si CEL ADEVARAT. Iar Acesta este numai YAHWEH !!! Slavit sa-I fie NUMELE ! Orice marturie de vindecare , in afara Autoritatii Sale , intra automat sub o alta incidenta. Iar daca nu este DUMNEZEUL BIBLIEI, atunci cine altul ar putea fi ?
  Nu cred in vindecarile realizate de cel rau sau de orice alt exponent al sau. Chiar daca sunt percepute ca ” vindecari ” , ele sunt toate lucrari ale intunericului . Poate fi o ” ameliorare ” de moment , de scurta durata , sau chiar pe o durata mai lunga. Insa nu va rezista pentru ca Satan isi ” va da in petec.” Boala poate reveni, intr-o forma noua, mai virulenta, deci practic nu poate fi vorba despre o vindecare autentica, ci despre o inselatorie care complica mult sanatatea si starea spirituala a celui care a intrat pe un teritoriu strain de Voia lui Christos – Yeshua, Medicul Adevarat.
  Deci Marius C, nu uitati, numai DUMEZEU – DUHUL SFANT vindeca ! Glorie Lui ! Ceilalti doar insala.

 24. Michelline zice:

  Hi there just wanted to give you a quick heads up.
  Nice to meet you, I like your blog content. Keep running this way otnielabattzion. God bless you!
  Cheers !!!!!

 25. rochii zice:

  super greu blogul tau otnielabattzion !!!! articole cool , f. interesante !!!!!!

 26. klararoche zice:

  shalom Otniela Bat Tzion, I believe
  you just could do with a 100 % to power the message this site, however other than that,
  that is a wonderful blog. an excellent read it was my part taken here.
  I ll certainly be back.

 27. barthimeu zice:

  Odata in plus, prin acest articol, se dovedeste ca cei care au aderat prin semnatura la ipocritul „A Common Word” au pactizat cu diavolul.

 28. Va multumesc pentru participarea la acest topic, Prieteni ! Sa fiti binecuvantati cu Har din Sion !
  Thanks for share this topic with us , Dear Friends ! May you be blessed with a lot of Grace from Zion !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s