Mai multă speranţă … ( 9 )


Dov Moran - 1

              Dov Moran
                               sau
                                     Imaginea modestiei

Astazi transferul si stocarea datelor nu pot fi imaginate fara realitatea stick-ului USB.  Acum trei ani reporterul Ulrich Sahm a realizat unul dintre foarte putinele interviuri cu inventatorul acestui memorabil beneficiu pentru omenire. Reproducem, in urmatoarele cateva randuri, impresiile acestui interviu relatate de ziaristul german: In timp ce ne invita in biroul sau situat intr-o cladire moderna de birouri din mijlocul unei campii de langa Kfar Saba, la nord/est de Tel Aviv, Dov Moran ne impresioneaza prin simplitatea sa. Israelianul, in vasta de 56 de ani bea cafea dintr-un pahar de unica folosinta si vorbeste degajat, fara a lasa impresia ca se considera superior celor din jurul sau.  Pe birou se afla mai multe dispozitive electronice pe care nu am reusit sa le identificam.  Am auzit totusi despre celularul sau ” Modu”, despre care se spune ca va revolutiona telefonia mobila atunci cand va fi lansat oficial.  Barbatul stie ca orice jurnalist nu se multumeste doar cu datele tehnice ale unui produs, ci vrea sa afle amanunte si despre persoana care l-a creat. Noi stim ca, de la scoaterea sa pe piata, stick-ul USB s-a vandut in milioane de exemplare. Dov Moran si-a vandut in urma cu doi ani firma ” M-Systems” catre ”San Disk Corporation”, pentru suma de 1,6 miliarde de dolari. ( Mai departe, AICI )

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreică mesianică
Acest articol a fost publicat în Stiinta. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Mai multă speranţă … ( 9 )

 1. un ucenic zice:

  halelu – Yah! binecuvintat fie poporul lui Adonay in veac! mare este Dumnezeul Lui in Sion!

 2. Arlette Şerban zice:

  Dumnezeu să vă binecuvînteze, Otniela! Extraordinară ştire! Nu m-am gândit nicicînd că un evreu a făcut o asemenea descoperire. Mă gîndeam la japonezi sau americani. Dar uite ce mult îi iubeşte Dumnezeu pe evrei că le dă o aşa înţelepciune bogată. De aceea îi urăsc mulţi. Dar binecuvîntarea lor este veşnică şi cu cît au fost mai prigoniţi, cu atît au fost mai binecuvîntaţi. Trebuie şi creştinii să înţeleagă acest adevăr şi să renunţe la antisemitism căci Dumnezeu nu renunţă la ceea ce spune cu gura Lui. Mesia a fost evreu şi va veni a 2 a oară tot la ei în Ţara sfîntă.

 3. valentin zice:

  O informatie extraordinara; multumim!

 4. iosif zice:

  Ce tare e tipul! e modest, se vede. se vorbeste despre orice dar despre o inventie asa importanta mai nimic. Bine ca aflam de la Otniela, doamna noastra.

 5. Cezar 100 zice:

  Excepţional! Sunt fără cuvinte… Ar trebui să-i spunem toţi mulţumesc.

 6. mariapopovici zice:

  Ce mare este Dumnezeul lui Israel!

 7. Victor 758 zice:

  Divin! mulţumesc distinsă Doamnă!

 8. Şi eu vă mulţumesc pentru participarea la acest topic, Prieteni! Mă bucur că vă place Dov Moran. Adonai să vă binecuvânteze din Sion!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s