Profetismul biblic descifrat – ( 4 )


Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Studii biblice, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Profetismul biblic descifrat – ( 4 )

 1. Sebastian R. zice:

  Sărutmâinile, distinsă doamnă Otniela! Trebuie să-I mulţumim lui Dumnezeu pentru fratele Gog. Este un om predat de aceea are aceste revelaţii speciale. Domnul nostru să fie glorificat pentru asemenea slujitori!

 2. un ucenic zice:

  shalom. si eu sunt de parere ca suntem undeva pe la inceputul necazului celui mare. sunt bucuros ca fratele Gog ca un om inspirat de Duhul Domnului nostru Ieshua il aduce in obiectiv pe poporul Israel. Adonay sa coboare lumina Lui in continuare asupra acestui slujitor credincios al adevarului.

 3. Matei - Claudiu Arghire zice:

  Sărut mâna. Mi se pare f. corectă interpretarea fratelui Gog. Şi eu, alături de biserica din care facem parte, vedem lucrurile în aceeaşi lumină. Sunt sigur că teologia substituirii este în mod evident o lucrare a lui Satan pornit mereu să strice. Slavă Domnului pentru cei care au asemenea descoperiri clare din Sfânta Scriptură asemeni fratelui Lazăr.

 4. Sofia zice:

  Foarte buna perspectiva fratelui Gog! Sunt total de acord cu dinsul. Fie Domnul Ieshua binecuvintat ptr mintuirea poporului Israel!

 5. Arlette Şerban zice:

  Glorificat fie Dumnezeul lui Avram, Isac şi Iacov! Mulţumesc Otniela pentru toată hrana spirituală ce ne-o oferiţi pe blog. Să fiţi răsplătită aici jos şi în ceruri!

 6. Amedeo Roth zice:

  Şabbat Şalom. Fenomenale explicaţii !! Eu n-am întâlnit niciodată aşa perspicace analiză la creştinii cunoscuţi de mine.Minune mare! Am ascultat cu mare atenţie, cu o foarte mare atenţie şi interes ce spune domnul Gog.

 7. tania zice:

  Spun si eu shalom. Sunt f. fericita ca am descoperit blogul dvs Otniela Bat Tzion. Si ii multumesc Domnului ptr toate descoperirile fratelui Gog. Domnul Isus sa-l vindece si sa-i tina mesajul in putere mai departe. Dinsul documenteaza numai cu Scriptura si aici este intotdeauna raspunsul.

 8. Arlette Şerban zice:

  Excepţional mesajul fratelui Gog!

 9. Mă bucur din suflet că vă place fratele Lazăr Gog, Prieteni! Este un minunat prieten al Israelului. A fost bolnav în câteva rânduri, dar Domnul Dumnezeul lui Israel l-a readus la viaţă pentru a -Şi continua lucrarea profetică prin acest smerit slujitor al Său.Îl binecuvântăm cu sănătate şi spor în slujire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s