Invitaţii Otnielei – ( 2 )


     Să-i  susţinem în rugile noastre (ca unii care formăm împreună  TRUPUL lui MESIA) pe Nora şi Beniamin Fărăgău. Săptămâna trecută şi-au înmormântat fiul.  ADONAI să le mângâie inimile în credinţa nezguduită a revederii cu cel plecat Acasă, mai devreme !  Ne bucurăm că în această grea încercare ( să nu uităm ca Yeshua, Fiul lui YHWH ELOHIM şi Fiul Omului, a plâns la mormântul prietenului Său Lazăr ) au rămas, ca buni şi încercaţi ostaşi,  în aceeaşi sfântă şi slujitoare consacrare. 

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Studii biblice, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Invitaţii Otnielei – ( 2 )

 1. Cristina Sitaru - Stoian zice:

  Familia Fărăgău – Beni şi Nora sunt oameni rari, deosebiţi. Îi cunosc bine, din Dej până-n Clu nu-i departe. Am mers deseori în biserica Iris şi l-am ascultat mult pe fratele pe internet. Întodeauna studiile dânsului m-au ridicat şi mi-au inspirat credinţă. Mă rog pentru ei mereu de când am aflat de pierderea băiatului lor Filip. Dumnezeu să-i sprijinească şi să-i binecuvânte cu pacea Lui! Şalom, iubită Otniela! Nu uit să te citesc.

 2. un ucenic zice:

  amin! Domnul Ieshua sa le mingiie inimile si sa le binecuvinte lucrarea! e nevoie de asa slujitori in adunarea Lui.

 3. Teodora zice:

  Oameni deosebiţi! Bunul Dumnezeu să reverse pacea în inimile lor după această încercare grea.
  Am ascultat predicile fratelui Beni dar n-am înţeles bine ce numeşte dânsul MĂSLIN. Cine este acest „măslin” ? Mult har Otniela!

 4. Sofia zice:

  Shalom draga noastra Otniela. Multumesc ptr mesajul fratilor nostri, familia draga Faragau. M-a cercetat mai ales mesajul sorei Nora. Am fost invitata mai de mult la o conferinta a femeilor unde a vorbit si sora Faragau. Este o femeie minunata! Dumnezeu s-o mingiie in aceasta despartire ( pentru o vreme ) de fiul ei Filip.

 5. Sebastian R. zice:

  Dumnezeu în bunătatea Lui fără margini să binecuvânte această familie de sfinţi ai Lui! Ne plecăm în faţa unor slujitori atât de greu încercaţi. Ei sunt un exemplu pentru noi toţi! Îi purtăm pe braţe de rugăciune – Sebastian şi Rodica

 6. Multumiri, Prieteni! Adonai sa binecuvanteze familia Faragau, sa le mangaie inimile intristate de aceasta despartire temporara si sa le ridice credinta. El poate, pentru ca este „Parintele oricarei mangaieri”. Fiti binecuvantati din Sion!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s