Să nu se mai întâmple niciodată! – Comemorări ireversibile ( 1 )

      Shalom, Prieteni ai evreilor şi ai Israelului!

      Pentru ca pe tot parcursul lunilor mai-iunie, 2016, vor avea loc mai multe aduceri-aminte a ceea ce – a fost infernul Shoah -ului pentru toţi evreii ( fara osebire de rit, tara, nationalitate ) , ne propunem sa pastram pe acest blog cateva momente de reculegere in memoria acelora carora le-a fost stinsa viata din vina de-a avea un ADN evreiesc (se comemorează deportările din Transilvania din perioada mai – iunie 1944). Va indemn, asadar, pe toti cei care vizitaţi site-ul Otnielei, sa rostiti o rugaciune in tacere. Fie ca astfel de atrocitati sa nu se mai intample niciodata, intr-o lume civilizata! Si fie mangaiati toti supravietuitorii (mangaiate fie si  rudele lor, intre care ma numar si eu)! Detalii din presă aici.
         Sionul lui ADONAI sa fie mangaiat ! (Yesheiyahu 40:1)

Anunțuri

About otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Istorie, Marturii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Să nu se mai întâmple niciodată! – Comemorări ireversibile ( 1 )

 1. Corina Ottman spune:

  Amin, niciodată să nu se mai întâmple! Haşem să ne dea pacea Lui.

 2. Bertolino spune:

  Shalom doamna Otniela. Suna sinistru… Un popor atit de civilizat cum este poporul german, sa nasca asemenea monstri! Dar poate aici i-a adus tocmai mindria lor. S-au falit ca sunt intelepti si au innebunit,spune Biblia. Nu toti nemţii. Poporul german a suferit si el datorita monstrilor nazisti.

 3. Long Life Israel spune:

  Dumnezeu sa mângâie rudele rămase în viața. Niciodată să nu se mai întâmple! Binecuvântați să fie Toți Evreii oriunde s-ar afla. Amin! 💙💙💙 Shalom!

 4. Sebastian R. spune:

  Sărut mâinile Otniela. Ne rugăm şi credem că astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla pentru că Dumnezeu este bun. El şi-a descoperit planul de salvare încă din Geneza, imediat după neascultarea lui Adam. El l-a ales pe Israel şi nu a spus ultimul cuvânt despre acest popor. Multe profeţii s-au împlinit şi urmează celelalte. Noi le aşteptăm pe toate…Şi nu vom fi înşelaţi în aşteptatea noastră pentru El îşi ţine promisiunile întotdeauna. Laudat să fie Dumnezeul lui Avraam, Isac şi Iacov!

 5. Teodora spune:

  Binecuvântat să fie Israel! Niciodată să nu se mai îngăduie aşa oroare. Şi laudă Domnului ptr planul Lui salvator!

 6. Matei - Claudiu Arghire spune:

  Sărutmâinile. Mă alătur şi eu celor care iubesc Israelul şi cred în trezirea lui spirituală. Sunt fără teamă că Dumnezeu va duce cu bine până la capăt salvarea acestui popor. Trăiască pururi Împăratul David, prin Odrasla lui binecuvântată! Şalom şi mult har.

 7. Va multumesc pentru participarea la acest topic, Prieteni! Va multumesc pentru cuvintele Dvs frumoase, pline de compasiunea sincera pentru acest popor. Sunt sigura, Domnul cunoaste inima si gandul fiecaruia…Iar rasplata Lui este in acord cu aceasta Cunoastere…
  Amin! SA NU SE MAI INTAMPLE NICIODATA!
  Chag Shavuot Sameach!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s