Profetismul biblic descifrat – ( 2 )


Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Biblia sfântă, Dezbateri, Studii biblice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Profetismul biblic descifrat – ( 2 )

 1. Calvin zice:

  Sărbători fericite, creştnilor care vă vizitează blogul! D-voastră un an plin de încredere şi binecuvântări! Eu am constatat că deocamdată Rusia nu este aliată cu Turcia, aşa cum preconizează fratele Gog. Poate se mai schimbă lucrurile pe parcurs…e posibil orice.
  Dumnezeu să-l binecuvânte pe fratele nostru rabin mesianic. Mare putere are rugăciunea celui neprihănit care râmâne credincios adevărului Sfintei Scripturi!

 2. Anca Gore zice:

  Dumnezeu sa reverse mila Lui peste noi toti. Numai la El ne este speranta! Sarbatori frumoase la toti. LA MULTI ANI!

 3. Teodora zice:

  Puternic mesaj! Slavă Domnului Mesia!
  Vă doresc şi eu sănătate şi sărbători binecuvîntate.

 4. tania zice:

  Draga Otniela, iti doresc Sarbatori luminate, multe bucurii si pace in suflet de la Domnul Isus Mesia. Cum se vede lumea se framinta dar noi copiii lui Dumnezeu avem un Domn si un Rege care vegheaza asupra noastra. Iar El ne-a promis ca nu ne va parasi niciodata. Iti doresc tie si vizitatorilor blogului multa credinta, speranta si iubire. Cu mult drag, Tania

 5. Matei - Claudiu Arghire zice:

  Excelent discursul rabinului Cahn! Când se trezesc evreii e viaţă din morti, cum bine spune Pavel. Îi binecuvânt pe aceşti rabini mesianici curajoşi.La mulţi Ani ! Binecuvântări cereşti de la Tatăl nostru bun în fiecare zi din 2016. Şalom cu bucurie.

 6. paulzaciu zice:

  Sarut mina, stimata doamna! asa este toti trebuie sa ne caim de faptele noastre rele, sa ne intoarcem la Dumnezeul Bibliei care ne iarta si ne iubeste. Acum la sfirsit de an, e bun prilejul de privire inapoi spre locul de pocainta ptr noi toti. Dumnezeu sa ne ajute, mai ales pe noi copiii Lui. Multi Ani Fericiti alaturi de Domnul Isus Mesia!

 7. un ucenic zice:

  Adonay sa va umple noul an cu bunatatile Lui ceresti, sora Otniela. sa aveti parte numai de bine, intelepciunea lui Mesia sa va imputerniceasca slujirea. noi toti mesianicii comunitatii din care faceti parte va iubim si va respectam lucrarea, distinsa doamna, fiica a Sionului! shalom ubraha!

  • un ucenic zice:

   mare pacat antisemitismul, dragilor! in toate formele lui de negare, rautacioase si xenofobe…sa ne fereasca Domnul de asa ceva la venirea Lui, ca n-o mai prindem.

 8. Corina Ottman zice:

  Mulţumim Otniela! Foarte interesante youtuburile! Câtă înţelepciune are pastorul Gog!
  Îţi dorim un an în care să simţi călăuzirea şi purtarea de grijă supranaturală a lui Moshiah. Multă sănătate ţie şi familiei tale. Cu dragoste frăţească, familia Ottman

 9. RareşM zice:

  Woah! Dur de tot! dar foarte adevărat ce spune rabinul. Intuiţia domnului pastor este excelentă, rămâne să vedem în ce măsură afirmaţiile se împlinesc. Nu pun la îndoială că multe s-au împlinit deja… La mulţi ani fericiţi şi binecuvântaţi!

 10. Va multumesc, Prieteni! Toate urarile Dvs, toate cuvintele Dvs frumoase au fost aezate cu grija in inima mea. Va doresc si eu un An cu multe impliniri, cu multe binecuvantari spirituale si nezdruncinata credinta in revenirea Domnului nostru Yeshua Ha Mashiach. Binecuvantari sfinte din Sion, tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s