Semnele revenirii lui Mashiach – ( 1 )


 Lunile însângerate: coincidenţă sau semnificaţie ?

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Dezbateri, Diverse si interesante, Stiinta, Studii biblice. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Semnele revenirii lui Mashiach – ( 1 )

 1. Ibănescu Rodica Alice zice:

  Şalom Otniela. Cu lunile acestea roşii este o semnificaţie biblică deosebită. În cartea proorocului Ioel, capitolul 2 ni se spune că luna se va preface în sânge înainte de Ziua Domnului. Văd că fraţii vorbesc în videoclipuri despre acest lucru. Dvs Otniela credeţi că aceste semne se vor mai repeta?

 2. Teodora zice:

  Shalom draga Otniela! Mare binecuvintare sunteti! Ne aratati multe lucruri interesante aici. Dumnezeu sa va rasplateasca. Eu ce pot sa spun? Traim intr-o lume plina de pacat, Satana cauta sa -i insele pe cat mai multi dar noi avem un Dumnezeu mai puternic. Daca vom ramane la Cuvint niciodata nu ne vom rataci si indiferent ce evenimente grozave se vor mai arata noi vom fi ocrotiti de Numele Lui.

 3. un ucenic zice:

  fratele Johm Hagee are mare dreptate! multe evenimente tragice s-au intimplat in lume de cind cu lunile insingerare. chiar si la noi in tara… de aceea trebuie omul sa se intoarca de la caile lui in faradelege la Dumnezeu care nu oboseste sa ierte. amin! da Doamne adevarata cainta si coboare vremurile de inviorare peste toti copiii Tai! shalom, sora Otniela, multumim frumos de aceste semnale ale sfirsitului.

 4. Sofia zice:

  Shalom Otniela. Asa este, din pacate traim Apocalipsa pe viu.

 5. Iosif Joseph zice:

  In mod cert e ceva cu lunile acestea. Prea multe evenimente rele, chiar tragice, in 2015.

 6. Adrian Boluda zice:

  Sărutmâinile,distinsă doamnă! John Hagee are dreptate când afirmă că lunile roşii nu sunt obişnuite şi că s-au remarcat vizibil în ţara sfântă. De când au apărut şi până azi, ne putem uita pe glob, e multă vărsare de sânge şi teroare. Cred că toţi creştinii ar trebui să se pregătească pentru cea de-a doua venire a Hristosului – Mesia. Dumnezeu să ne ajute pe toţi să ţinem privirea neclintită spre El.

 7. Cezar 100 zice:

  Eu cred că nu e bine să generalizăm cu lunile roşii. Dacă ne vom gândi atât de mult la ele vom deveni prăpastioşi. Haideţi mai bine să rămânem optimişti. Întotdeauna mai e o luminiţă la capătul tunelului. Să fiţi sănătoşi şi voioşi de Ziua României! Sărut mâna, distinsă Doamnă.

 8. Va multumesc tuturor pentru participarea la comentariile acestui topic! Binecuvantari sfinte din Sion! Be Shem Yeshua!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s