URMÂNDU-L PE YESHUA… Mărturii – (10)


                   NOI,

                             EVREII MESIANICI  ( III ) …

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Marturii, Muzica mesianica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la URMÂNDU-L PE YESHUA… Mărturii – (10)

 1. Arlette Serban zice:

  Shalom Otniela! Frumoase marturisiri! m-au impresionat in special copilasii din Israel.sunt tare dulci! Dumnezeu sa -i binecuvinteze pe evreii mesianici !!

 2. Sebastian R. zice:

  Sărutmâinile Otniela! Mulţumim pentru aceste informaţii despre fraţii mesianici. Aş avea o întrebare. Ce credeţi Dvs despre Antihrist ? Va fi arab sau creştin? Vă mulţumesc frumos pentru atenţia acordată.

 3. Calvin zice:

  Şalom. Stimată doamnă, sunt foarte interesante videoclipurile. Le-am urmărit cu atenţie. Mă descurc binişor cu engleza. Îmi pare rău, am înţeles abea acum că evreii credincioşi lui Mesia Isus nu prea o duc uşor în Israel. Totuşi de ce această respingere? De ce evreii ortodocşi nu sunt mai toleranţi cu cei care cred în Domnul Hristos?

  • Draga Calvin, nu contest sinceritatea intrebarilor Dvs. Insa eu nu va pot oferi raspunsuri certe pentru ca certitudinile le detine numai ADONAI. Privind in Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, putem lesne observa cat de respinsi au fost toti aceia care au incercat sa traiasca dupa standardul chemarii Celui Preainalt. De la un capat la altul, pe tot parcursul Tanach -ului si-a lui Brit Chadasha, oamenii lui Dmnezeu:profetii, vizionarii, regii, ucenicii si apostolii …au fost cu toţii respinsi, indepartati si prigoniti. Yeshua Ha Mashiach nu ne promite o viata de huzur ( Ioan 15 : 18 – 25), pentru ca robul nu poate fi altfel decat Stapanul lui. Si-apoi grauntele trebuie sa moara pentru a putea rodi. Asadar, suntem intotdeauna pe drumul cel bun cand suntem prigoniti pentru Numele Lui!
   Sa fiti binecuvantat din Sion!

 4. Marian Chioveanu zice:

  Amin! Ne rugam pentru evreii mesianici, pentru dr Michael Brown. Adonay sa fie in lucrarea aceasta si sa reverse lumina care sa dea in laturi valul de necredinta. Shalom Uvraha, din partea lui Lenush si Marian Chioveanu

 5. Sofia zice:

  Shalom. Ar trebui sa ne rugam mai mult pentru fratii nostri evrei mesianici.

 6. Multumiri pentru participarea la acest topic, Prieteni! ADONAI sa va binecuvinteze toate rugaciunile! Fie ca pacea lui Mesia sa va umple inimile de speranta si bucuria revederii in slava Lui minunata. Shalom U’Vracha, tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s