Atenţie, nu e de glumit!Fie ca vorbim despre un film bun cu o calatorie infernala in timp , de multe ori ne este dat sa auzim si sa citim despre iad. Numai ca , pe cat de mult scriem, citim sau vorbim despre aceasta , pe atat de putin credem in prezenta lui reala. De-abia cand ne confruntam cu moartea , este posibil ca aceasta confruntare cu lumea de dincolo sa se dovedeasca o experienta teribil de neplacuta. C. S. Lewis spunea ca exista doua strategii majore de care se foloseste diavolul : “ Exista greseli despre diavol , in care lumea crede cu usurinta. Acestea,  desi se contrazic , au acelasi efect. Una este negarea existentei diavolului. Cealalta consta in a crede in el si a te preocupa de acest lucru,  intr-un mod exagerat si nesanatos. Iar demonii , fiti siguri, se bucura de ambele greseli,  la fel de mult. Ii saluta cu la fel de multa placere si pe materialisti , si pe cei care practica magia neagra.” ( Mai departe, AICI)

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Dezbateri, Studii biblice, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Atenţie, nu e de glumit!

 1. Sofia zice:

  Dumnezeu sa ne fereasca! El sa ne tina pe toti in mainile Lui strapunse sa nu cadem niciodata in ispita. Cine va rabda pina la capat va fi mintuit si primeste cununa neprihanirii in imparatia Domnului Mesia Isus.

 2. The Prayer zice:

  Chiar nu e de glumă. De aceea trebuie să veghem asemenea fecioarelor înţelepte ; sa fim cei dintâi în credinţă şi în fapte bune. Aşa să ne ajute Dumnezeu pe toţi!!

 3. Teodora zice:

  Şalom. mulţumim pt aceste explicaţii Otniela! f. bun eseul dvs, f.f. bine explicat conform cu Biblia. Fiţi binecuvîntată de Domnul nostru Mesia!

 4. Arlette Serban zice:

  Shalom Otniela, fiica Sionului. Iti multumesc pentru aceasta atentionare. Se vede ca ai muncit si te-ai rugat cind ai scris acest comentariu. Dumnezeu si Servul Lui, Mesia, sa te binecuvinte prin Duhul Sfint!
  Nu ne ramine decit sa ne caim de faptele rele si pacatoase si sa ne intoarcem la Tatal nostru, care va avea mila de noi. El sa ne ajute sa veghem in credinta noastra.

 5. Calvin zice:

  Şalom. Este o exegeză bună, scrisă cu atenţie. Am o întrebare… Toţi mesianicii cred în iad? Mulţumiri anticipate pentru onorarea întrebării mele, distinsă doamnă.

 6. Bertolino zice:

  Infricosator…dar te trezeste. Dumnezeu sa ne miluiasca pre noi, pacatosi mai suntem!

 7. Albert Kindberg zice:

  Fii binecuvântată, draga noastră Ahot! Harul biruinţei să te însoţească!
  Adonay să-ţi dea multe bucurii şi împliniri în săptămâna aceasta. Şavua tov u’mvorach! Cu drag – Abigail şi Albert K.

 8. Va multumesc pentru participarea la acest topic, Prieteni! Sa fiti binecuvantati din Sion!

 9. the Mount Tabor zice:

  Quality posts is the crucial to invite the viewers
  to visit the site, that’s what this web site is providing good word of God. Praise God Almighty of Israel for all His messianic children. Shalom, ve al kol Israel!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s