Urările Otnielei – (2)


  Otniela va ureaza :

                 VACANTA FRUMOASA,

                                     CONCEDIU PLACUT !

    Nu uitaţi ca Israelul este pentru crestini cea mai binecuvantata destinatie de vacanta solara.

https://www.youtube.com/watch?v=qeVvuph2WAQ&w=853&h=480%5D

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Diverse si interesante, Istorie si arheologie, Natura si Naturism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Urările Otnielei – (2)

 1. Marian Chioveanu zice:

  Ne gindim f. serios sa vizitam Israelul anul acesta. Dumnezeu sa ne ajute.
  Va dorim la rindul nostru, vacanta frumoasa si inca o data La multi ani! cu mult drag fam Chioveanu, Lenush si Marian

 2. Violeta zice:

  Ce locuri minunate are Tara sfinta!! Si eu imi doresc mult sa vizitez locul acesta binecuvintat calcat de picioarele Fiului lui Dumnezeu.

 3. simina zice:

  Dumnezeu să fie cu rămăşiţa lui Avraam, Isac şi Iacov.Să le dea odihnă în ţara părinţilor lor.

 4. un ucenic zice:

  shalom sora Otniela. Adonay, Dumnezeul cerurilor si pamintului sa-I fie adusa toata inchinarea pt felul minunat in care a lucrat la mintuirea noastra. El L-a trimis pe Fiul Sau sa moara pt niste pacatosi ca mine si El a venit la poporul de legamint care nu L-a primit ca Mesia, caci nu L-au inteles, cum spune evanghelistul Ioan in capitolul I. dar atipirea temporara a lui Israel ne face noua celor dintre alte natiuni bine. deci sa nu se mindreasca nimeni caci totul este prin har, si nici un om nu are vreun merit. se pregateste momentul venirii Sale pe nori ca sa -si ia mireasa in slava. apoi harul se va indrepta la acest popor incercat si iubit de Dumnezeu, caci nu este uitat de Cel ce a incheiat un legamint cu tatal lor Avraam. si atunci va fi credinta adevarata in Israel!

 5. Bogdan zice:

  Bine punctat „un ucenic”! Nu vi se pare că biserica s-a îndepărtat excesiv de rădăcinile evreieşti? Pentru multe semne de întrebare din Scriptura sfântă nu avem răspunsuri clare. În general noi creştinii judecăm problemele din punctul de vedere al creştinului dintre neamuri rupt de pilonul de bază. Şalom distinsei noastre gazde.

  • Bogdan zice:

   De fapt vă fac o invitaţie la dialog ( sunt sigur că Otniela se va bucura ), deoarece vă intuiesc credinţa unui mesianic „goi” ataşat de principiile mesianismului biblic.

   • un ucenic zice:

    frate, aveti dreptate.biserica aproape a uitat cine este Israel desi predicatorii nu uita sa predice despre el la serviciile divine. oi fi eu mesianic, dar simplu ‘goi’ nu sunt caci am o strabunica evreica in genealogie. Dumnezeu Adonay sa fie zilnic partea cea dreapta a poporului Sau Israel!

 6. Teodora zice:

  Şalom şi bună seara. Aşa fraţilor! Eu dacă nu am nici o picătură evreiască în genealogie nu voi mai fi primită în cer ? Întreb şi eu tot ca o provocare…

  • un ucenic zice:

   sora Teodora , va rog frumos sa nu va suparati. Adonay ne iubeste pe toti, altfel nu L-ar fi trimis pe Fiul Sau Mesia sa ne salveze. aici e vorba si despre Israel si profetiile cu privire la acest popor de legamint. doar nu veniti pt prima oara pe blogul sorei Otniela. sa dam fiecaruia ce este al lui, sa ne intelegem chemarea si sa nu dam prilej lui satan in supararea noastra sa ne ispiteasca cu duhul geloziei. trebuie sa ne rugam pt evrei cu inima curata, fara resentimente. sa ne ajute Dumnezeu pe toti la aceasta!

   • Teodora zice:

    frate şi domn ‘un ucenic’ eu nu sunt geloasă pe fraţii evrei. Cum aş putea fi? nu este cazul să mă înţelegeţi greşit. Am întrebat şi eu ca omul.

 7. Sa fiti binecuvantati din Sion, dragi Prieteni! Ma bucur mult ca iubiti Tara Sfanta, un crestin autentic trebuie sa iubeasca pamantul patriarhilor, profetilor si, mai ales, pamantul unde S-a nascut si a murit Mesia. Israelul este materializarea cea mai elocventa a veridicitatii Scripturii. Poporul si pamantul fagaduintei, ambele, sunt garatia ca DUMNEZEUL BIBLIEI spune numai ADEVARUL!
  Va multumesc pentru participarea la acest topic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s