Ce Har !


”Voi sunteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ca v-a chemat din intuneric, la Lumina Sa minunata” ( 1 Petru 2 : 9 ).


Ce sentiment inaltator ne cuprinde cand citim cum suntem numiti noi, Biserica , Kehilat -ul lui Yeshua Ha Mashiach – Isus Christos. Noi suntem o semintie aleasa si, mai mult decat atat, o preotie imparateasca. Este foarte important sa avem grija cum ne raportam la acest statut aparte. Suntem numiti un neam sfant si un popor castigat pentru a -I apartine Lui. Ce pozitie distinsa ni se acorda ! Pana acum acest lucru era valabil doar pentru Israel, poporul ales al lui Dumnezeu. Termenii  un neam sfant si o preotie imparateasca , cu referire directa la Israel,  ne sunt binecunoscuti din Tanach ( Vechiul Testament ) , fiind folositi de fiecare data in corelatie cu ideea de apartenenta totala la  Esenta Divina . ( Mai departe, AICI ).

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Ce Har !

 1. Ibănescu Rodica Alice zice:

  Minunat subiect! Slăvit şi binecuvântat să fie Domnul Isus!
  Fiţi binecuvântată , Otniela! Într-adevăr trăim şi umblăm în mare har.

 2. Arlette Serban zice:

  Shalom. N-am cuvinte sa-I multumesc lui Dumnezeu pentru harul Lui imens. L-am simtit mereu linga mine, desi am trecut prin multe probleme. El a avut rabdare cu mine si m-a adus in imparatia Lui pe cind eram o pacatoasa in lumea aceasta mare si rataceam fara nici un scop. Slava Domnului Ieshua pentru marea Lui bunatate!

 3. Sofia zice:

  Va multumesc ptr acest mesaj care mi-a umplut sufletul cu speranta si incredere in Dumnezeu. El sa va binecuvinte Otniela ! Shalom.

 4. Marian Chioveanu zice:

  Slava Regelui!Mult har si binecuvintari cu carul din partea lui Marian si Lenush Chioveanu.

  • Cristina Sitaru - Stoian zice:

   Fii înviorată de Spiritul Sfânt, iubită Otniela!
   Minunată meditaţie! Şalom şi har îndoit în tot ce faci. Mulţumim familiei Chioveanu pentru urare.

 5. Adrian Boluda zice:

  Mesajul este foarte plăcut. Apreciez ce scrieţi. Dar credeţi că toţi creştinii sunt interesaţi de el? Doamnă, unii n-au mai fost într-o biserică de la propriul botez. Sărut mâinile.

  • un ucenic zice:

   draga frate Adrian,Adonai ii iubeste si pe acestia.e bine sa stie toti ca usa mintuirii nu s-a inchis inca. mai este loc, mai este har la crucea lui Mesia Ieshua. El va binecuvinte.Shalom.

  • Stimate domnule Boluda, va multumesc pentru apreciere!
   Desigur, nu toti vizitatorii sunt atrasi de ceea ce scriem. Este dreptul fiecaruia sa aleaga, sa discearna, sa participe sau sa nu participe la comentarii. Si daca multi n-au mai intrat intr-o biserica de multa vreme, sunt sigura ca ADONAI, Mantuitorul lumii, ii va cauta si ii va gasi pe toti aceia ale caror nume sunt inscrise in Cartea Vietii Mielului. Pana la urma, Mantuirea este a Lui.
   Sa fiti binecuvantat din Sion!

 6. Va multumesc pentru participare, Prieteni! Intr-adevar, doar Harul ne-a adus pe toti la Cruce. Traim prin acest HAR nemeritat!
  Binecuvantari sfinte din Sion!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s