ŞTIRI între ştiri – ( 11 )


  Shalom, Haverim !

Va retinem atentia cu doua stiri de mare insemnatate pentru toti aceia care iubiti Israelul si sunteti  atenti la semnele vremurilor: 1. Comemorarea victimelor Holocaustului pe 27 ianuarie. Acum 70 de ani Auschwitz-ul a fost eliberat de tancurile rusesti, insa durerea din sufletele supravietuitorilor acestui teribil masacru a ramas o rana vie pe care numai mila si indurarea lui Adonai -Elohim o poate alina.

2. Harald Eckert – o inima de crestin adevarat –  si viziunea celor 100 de zile de rugaciune pentru Israel :

     Fiti binecuvantati din Sion!

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la ŞTIRI între ştiri – ( 11 )

 1. un ucenic zice:

  Dumnezeul lui Avraam Isac si Iacov sa aibe mila de Israel si de suferintele lui, sa -si aduca aminte de Sion si sa binecuvinte Ierusalimul, cetatea imparatului David. amin !!

 2. un ucenic zice:

  fratii din biserica sa se roage asa cum ne sfatuieste fratele Eckert. antisemitismul creste dar noi sa-l biruim prin puterea rugaciunii fratii mei. Dumnezeu sa ne trezeasca pe toti sa vedem ce spune biblia despre Israel sa nu ne lasam mintiti de antisemiti.amin!!

 3. The Prayer zice:

  O asemenea initiativa este demna de lauda si demonstreaza ca Dumnezeu are copii buni in toata lumea. Acolo unde pacatul si durerea au produs un dezastru s-a trezit o frumoasa miscare de mila si compasiune pt poporul Israel. Ma alatur acestei rugaciuni din toata inima ; eu si familia mea. Stim ca Dumnezeu iubeste ramasita lui Israel si lucruri mari are pregatite pt acest popor acum la sfirsitul timpului. Domnul Isus fie laudat in ceruri si pe pamint!

 4. Marian Chioveanu zice:

  Ii binecuvintam pe fratii evrei mesianici pt ca ei cred si Il urmeaza pe Domnul Isus Mesia si ne rugam pt toti evreii sa fie paziti in tara lor si oriunde traiesc. Iubim poporul Israel si credem in restaurarea lui acum la sfirsitul vremurilor – Geneza 12 , vers 3. Si primim cu bucurie sa raspundem chemarii fratelui Harald. Cu shalom sfint – Marian si Lenush Chioveanu

 5. Anca Gore zice:

  Eu si familia mea binecuvintam totdeauna poporul Domnului Israel si ne rugam pentru propasirea lui spirituala. Ne rugam pentru pace si liniste in zona aceia, pentru incetatea atacurilor teroriste asupra copiilor lui Dumnezeu. Ne rugam si pentru antisemiti. Dumnezeu sa le stearga ura si rautatea din inima, sa nu ramina sub blestem cum a vorbit El cind a facut legamint cu Avraam. Sa nu se mai intimple niciodata asa o grozavenie ca la Auschwitz. Aceasta n-a mai fost omenie, ci demonie.
  Sa se intoarca si antisemitii la Mesia Domnul Isus sa fie salvati de minia Mielului care se va descoperi in curind. Caci multi sunt chemati la mintuirea oferita, dar putini vor fi alesi. Chiar si din cei alesi isi vor pierde multi mintuirea daca nu vegheaza si se tin de fapte rele si pacatoase.
  Shalom draga Otniela ! Dumnezeu sa te poarte in bunatatea si pacea Lui.

 6. Sebastian R. zice:

  Otniela – suntem alături în această frumoasă iniţiativă a fratelui Harald Eckert. Familia noastră iubeşte poporul Israel şi se roagă pentru întoarcerea evreilor în Ţara Sfântă. Este un semn al ultimelor zile locuirea Palestinei de către cei cărora le aparţine în fapt pământul acesta. Ne rugăm totodată pentru restaurarea spirituală a fiilor lui Iacoov şi aceasta promisă de profetul Zaharia, amintită în Romani şi în multe pasaje din Scriptură. Deci, Dumnezeu să binecuvânte Israelul cu multă pace!
  Vă dorim – Şabat Şalom! Cu dragoste frăţească – Rodica, Sebastian şi Bogdan.

 7. Dan Konner zice:

  Shavua tov Otniela ! Suntem alaturi in rugaciune cu tot Trupul viu a lui Moshiakh.
  – Adonay sa va binecuvinte pe voi, toti fratii nostri din biserica Lui care il sustineti pe Israel !! Dan & Sacha K.

 8. Shalom,
  Dragi si binecuvantati Prieteni !
  Ma bucur mult ca ati inteles initiativa acestui om deosebit, Harald Eckert! Ca aveti disponibilitatea necesara unui raspuns corespunzator. Fie ca imiplicarea Dvs sa aduca raspunsul ceresc dorit, iar sufletele Dvs sa simta inviorarea pe care numai mijlocirea adevarata o poate cobori in umanitate. Sunt sigura ca toti participantii la acest topic formeaza grupul mondial al inchinatorilor adevarati in care Abba – Adonai Isi gaseste placerea.
  Sa aveti o saptamana frumoasa ! Shavua Tov!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s