Israelul şi Biserica în Lumina Bibliei – (11)


Evreu citind rugaciunileIn urma analizarii pasajelor atat de actuale din Cartea Ezechiel, intelegem planul lui Dumnezeu referitor la natiunile pamantului – popoare care sunt numite ” morminte ” in text ( v. Ezechiel 37 : 12 , 21 ). Poate ca la prima vedere acest lucru ni se pare socant , insa nu este greu de observat felul in care Europa , care in trecut era denumita ” Cetatea Crestinismului “, se indreapta tot mai mult catre o pozitie total opusa lui Dumnezeu, Sfintei Scripturi si crestinilor adevarati. In ultima vreme acestia sunt stigmatizati ca fiind predicatori ai urii, fundamentalisti, dusmani ai democratiei si ai drepturilor omului. Nu va mai dura mult si Biblia va fi considerata o carte discriminatoare si periculoasa, iar aparatorii dreptatii sociale vor striga in gura mare ca ar trebui interzisa. Yeshua Ha Mashiach a spus : ” Daca va uraste lumea , stiti ca pe Mine M-a urat inaintea voastra. Daca ati fi din lume , lumea ar iubi ce este al ei, dar, pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea va uraste lumea ” ( Ioan 15 : 18 -19 ).
In data de 1 aprile 2009 , Biserica Evanghelica din Germania ( EKD ) a publicat o brosura informativa intitulata ” Aparitia lumii, teoria evolutionista si credinta creationista in scoli.” Teoria creationista , potrivit careia lumea a aparut asa cum gasim scris in Biblia Sfanta, este respinsa vehement, nu doar din punct de vedere stiintific, ci si cu argumente de natura asa – zis  teologica ( mai departe, Aici ).

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Studii biblice, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Israelul şi Biserica în Lumina Bibliei – (11)

 1. Arlette Serban zice:

  Excelent articol!! Dumnezeu sa va binecuvinte Otniela!

 2. Iosif Joseph zice:

  Foarte scripturale observatiile dvs, doamna Otniela. Le accept pt ca pastreaza Biblia ca fundament. Shalom fratilor mesianici, vizitatori ai blogului. Un an binecuvintat la toti !

 3. Sofia zice:

  Otniela – binecuvintari divine in anul cel nou. Domnul va binecuvinte cu tot ce va doriti. Shalom si har indoit !!

 4. un ucenic zice:

  Dumnezeu sa binecuvinte Europa! sa trezeasca in ea crestinismul adevarat…

 5. Multumiri pentru participarea la acest topic, Prietenii mei ! Amen ! Sa fie un an bogat in binecuvantari, mai ales in cele spirituale. Acestea sunt adevaratele comori care ne urmeaza in vesnicie. Fie ca Lumina Lumii sa patrunda in cat mai multe inimi si vieti !
  Adonay Elochay ha Ivrim sa va poarte in fiecare zi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s