Urările Otnielei – (1)


Urez fratilor mei in Mesia – fratilor mei crestini – Sarbatori Fercite! La Multi Ani, Nesfarsiti, cu Regele Universului!
Un Craciun in care celebrarea in adoratie a  Pruncului Sfant  sa fie centrul bucuriei Dvs. Nu Mos Craciun, nu renii si saniutele zburatoare ne vor aduce Pacea…Ci numai Printul Pacii, Parintele Vesniciei si Domnul domnilor ( Isaia 9 : 6-7 ). Sa -I dam voie sa domneasca Fiului lui Dumnezeu ! In inimile noastre, in vietile noastre, in familiile noastre… De asemenea, sa fiti binecuvantati cu un An Nou prosper, mai ales in lucrurile nepieritoare.
Pentru toti crestinii o dedicatie speciala : Credo. (Muzica si versurile Lydia Mihailescu).

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Diverse si interesante, Familie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Urările Otnielei – (1)

 1. Laura Lauden zice:

  Draga Otniela nu le am cu colindele crestine…dar astea sunt foarte frumoase…
  Stiu ca tu esti o mesianica ce sarbatoreste Hanucca dupa tiparul mesianic dar iti place si Craciunul cu crestinii. asa deci…… Sarbatori fericite !

 2. Albert Kindberg zice:

  Şalom. Noi ne bucurăm întodeauna cu fraţii noştri creştini. Le respectăm la toţi crezul şi nu ne împăunăm niciodată ( dacă acest lucru nu se înţelege, nu suntem noi de vină ) în faţa nimănui. Nu avem nici unii merite, toate sunt ale lui Yeşua Ha Maşiakh. Ca evrei mesianici, şi cred că draga noastră Otniela a explicat foarte bine pe blog crezul nostru, ne rezervăm dreptul să umblăm în calea părinţilor noştri, sfinţi ai Tanakhului şi apostoli ai lui Brit Hadaşa. Nu impunem nimănui calea noastră… Dar nici nu adoptăm impunerile, fie din partea fraţilor evrei mozaici, fie din partea fraţilor creştini. Credem că Congregaţia mesianică a luat fiinţă pentru a pregăti calea lui Maşiakh, aşa cum ne învaţă Biblia ( Iokhannan 1: 23 ) iar credinţa noastră are deja un statut stabilit. Din rândurile noastre fac parte atât evrei cât şi neevrei, cu toţii suntem în Legământul lui Yeşua una. Dacă unii dintre fraţii noştri celebrează Crăciunul, cu atât mai bine, ne unim cu dânşii în părtăşia noastră. Dacă unii vor să comemoreze numai Hanucca, bine fac şi ei. Nu ne desparte nimic decât păcatul, ura şi respingerea mântuirii în jertfa lui Maşiakh. Adonay să vă binecuvânte pe toţi cei care aţi înţeles că în dragostea Lui desăvârşită nu este nici o osândă !
  Foarte frumos cântă grupul Credo ! Sora ta Lydia ( Lidia care l-a invitat pe apostolul Pavel în familia ei era o negustoreasă evreică, din diaspora acelor vremuri, de purpură şi mătăsuri ) este la fel de credincioasă ca tine, draga noastră Otniela. Voi sunteţi cel mai bun exemplu de unitate în Familia sfântă a lui Yeşua. Şabat Şalom !
  Sărbători sfinte, cu binecuvântări în Mesia ! Albert & Abigail Kindberg

 3. Julie 43 zice:

  happy new year dear Otniella !!!!!! God bless your life with a huge joy in accomplishment this new year 2015 !!!!
  you really are a wonderful daughter of Zion!!!!!

 4. Arlette Serban zice:

  Shalom Otniela. La multi ani ! Un an nou in care sa Il simtiti mereu aproape pe Dumnezeu. Cel de sus va binecuvinte cu sanatate si multe bucurii !

 5. Adrian Boluda zice:

  Sărut mâinile! Frumoase urări, distinsă doamnă! Îl cunosc pe cumnatul d-voastră, fratele Răzvan, şi îl pot numi fără jenă un om al lui Dumnezeu.Toţi oamenii lui Dumnezeu sunt vorbiţi de rău pe la colţuri… Şi e o problemă dacă nu ar fi. Harul şi succesul în lucrarea lui Dumnezeu sunt condiţionate de prigoniri. Acestea vin şi din partea celor ce-şi spun fraţi.
  Dumnezeu să vă binecuvânte în Noul An cu tot ce vă doriţi.
  La Mulţi şi Fericiţi Ani !

 6. Marian Chioveanu zice:

  Otniela – binecuvintata sora in Ieshua Mesia
  va dorim un an nou in care sa va odihniti la umbra aripilor lui Adonay. In fiecare zi sa Il simtiti pe Dumnezeu aproape. El sa va calauzeasca toate deciziile si sa va toarne sanatate si felurite bunatati din visteria Lui bogata. La multi ani impliniti si fericiti!! cu drag – Lenush si Marian Chioveanu

 7. Sebastian R. zice:

  Draga noastră Otniela
  Noi vă dorim tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte. Dacă vine Domnul Ieşua se poate să nu mai trecem prin moartea trupului acesta.
  Anul cel nou să vă aducă multe împliniri pe plan duhovnicesc, multe binecuvântări materiale şi sănătate de fier. Dumnezeu vă binecuvânte toată lucrarea la care v-a chemat. La Mulţi Ani ! Cu respect şi iubire frăţească >> Rodica, Sebi şi Bogdan

 8. Filip zice:

  Şalom.Sărut mâinile pt melodiile acestea încântătoare. La mulţi ani alături de Salvatorul nostru!

 9. Luigi zice:

  Minunate cintari! Parca vin din Cer….Cunoastem familia Mihailescu si lucrarea lor de har si Duh la Riul Vietii. Sa -i tina Dumnezeu neclintiti in marturisirea adevarului Scripturii. Shalom si har in toate bisericile Domnului Hristos !

 10. Valentina Radu zice:

  LA MULTI ANI – 2015!
  Minunate cintari ceresti..Va multumim Otniela!

 11. Anca Gore zice:

  Inaltatoare cintarile…Mai ales cea cu slava. Multumim Otniela !

 12. Shalom, Prieteni! Va multumesc pentru toate urarile si aprecierile ! Cuvintele Dvs vin din suflet, si asta se simte. ADONAI sa va rasplateasca bunatatea, afectiunea si intelegerea…Sa va bucurati de minunata Lui insotire tot anul 2015 si sa experimentati Cuvantul Vietii la un nivel mai inalt de spiritualitate. Domnul este aproape, cu binecuvantari sfinte, din Sion !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s