Israelul şi Biserica în Lumina Bibliei – ( 10 )


    Shalom, Prieteni !Declaratia lui Dumnezeu

Pentru ca evidenta Revenirii lui Mesia devine din ce în ce mai precipitata peste tot in lume, pentru ca omenirea se pregateste pentru ultimul ei act jucat pe scena unui Univers infinit, m-am gandit sa va ofer cateva indicii profetice care au menirea sa desluseasca evenimentele ce vor urma, in inlantuirea lor coerenta si foarte biblica. Totodata, va indemn staruitor sa va rugati pentru poporul Israel, pentru evreii mesianici si pentru fratii crestini in suferinta,  deoarece in acest mod Biserica poate grabi fericit Venirea Mirelui ei. Si, nu in ultimul rand, atentie la inima… sa fie curata ! Doar cei cu inima pura IL pot vedea pe Rege…
Asadar, vizionare utila pentru suflet si viata !

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Istorie, Predici, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Israelul şi Biserica în Lumina Bibliei – ( 10 )

 1. Iosif Joseph zice:

  Shalom la dvs. Pe fratele Gog il stim ca e foarte impresionat de profetii. Credeti ca un crestin trebuie sa fie preocupat de zile, luni si ani ? Domnul spune sa fim gata tot timpul. De cind e lumea sunt cutremure, ciumi, razboaie si neamuri care se rascoala. Dar noi trebuie sa-L asteptam pe Domnul zilnic. El poate veni in orice clipa.

  • un ucenic zice:

   de acord, frate. sa fim gata, cum nu? dar cu o inima care vegheaza si ce se intimpla in lumea aceasta mare.iar semnele toate sunt apocaliptice.

  • Shalom si Dvs, Iosif Joseph ! Toti crestinii ar trebui sa fie „impresionati” de profetii. Spiritul Sfant a desfasurat o minunata activitate profetica in Paginile Sfinte ale Scripturii. Si o face si astazi… Shavuotul din Fapte 2 a fost o usa deschisa care nu s-a mai inchis niciodata, cel putin din perspectiva lui Dumnezeu. Aveti dreptate, trebuie sa fim gata in orice clipa. De aceea, studiind Profetiile ne pregatim foarte bine pentru Imparatia Luminii, grabind venirea Regelui Mesia.
   Sa fiti binecuvantat din Sion!

 2. Dan Konner zice:

  Shalom si LA MULTI ANI, evreilor romani de Ziua Romaniei ! Spiritul lui Dumnezeu este profetic. Paginile din Tanakh si Brit Hadasha sunt impregnate de profetii si toate au in centru Israelul. Multe dintre promisiunile lui Adonay aratate si de Otniela pe blog s-au implinit in cursul vremii, iar altele urmeaza mai departe. Sfatuiesc fratii crestini sa le citeasca si sa le urmareasca cu atentie pentru ca nu mai este mult si Mesia apare cum s-a profetit.
  Nu sunt de acord cu spusele dvs, domnule Iosif. Mesia le-a recomandat ucenicilor sa nu fie tot timpul preocupati de vremuri si soroace pentru ca ei Il intrebau destul de des cand va veni Imparatia Mileniala. Dar tot El le spunea sa-si ridice ochii sa vada holdele gata coapte pentru seceris. Cred ca trebuie mai bine studiat contextul biblic ca sa nu riscam interpretari grabite.

 3. melinda zice:

  Şalom de la capătul ţării… La mulţi ani la toţi românii… evrei, ruşi, ucraineni, unguri, nemţi … ! Nouă ne place fratele Gog şi îi ascultăm cu mare curiozitate descoperirile din Cuvîntul Vieţii. Le aşteptăm şi pe cele de anul acesta. Fratele are o mare înţelepciune şi credem în cele descoperite prin Duhul Sfînt. Dumnezeu să binecuvînte poporul Israel să îl îndrume în descoperirea Fiului Său ca Mesia. Multă binecuvîntare vă dorim la toţi.

 4. un ucenic zice:

  Dumnezeu sa-L binecuvinteze pe fratele Gog. are o inima mare credincioasa Domnului !

 5. Bogdan zice:

  Şalom, Sărut mâinile, Otniela ! Mulţumim, foarte clar documentarul ! Pe fratele Lazăr Gog îl iubim mult şi îi ascultăm de multe ori predicile în familie. Este un om al lui Dumnezeu, să fie binecuvântat ! Multe dintre profeţiile explicate de dânsul s-au împlinit în cursul unui an.

 6. Calvin zice:

  Şalom adică PACE.Nu vreau să mă cert şi nu am atitudini antisemite. Am observat că aceste lucruri vă deranjează la comentatori. Întrebările mele sunt directe pentru că mă interesează poporul Israel şi rolul lui în ultimii ani. Am urmărit reportajul şi am ascultat predica bine studiată în Biblie a fratelui Gog. Întrebarea mea este de ce Israelul trebuie să treacă prin Necazul de şapte ani grei şi apoi să se întoarcă ? Nu se poate mai devreme ? Mulţumesc cu anticipare.

 7. Fredy indraznetul zice:

  Shalom Otniela ! Sarut mana. Foarte interesant video despre Israel!

 8. Marian Chioveanu zice:

  Shalom. Va multumim Otniela pentru aceste doua youtube.Il iubim pe fratele Gog si ii ascultam des predicile. Asteptam descoperirile fratelui pentru 2015.
  Sa aveti o Hanucca frumoasa si fericita ! Lumina lui Dumnezeu sa va pazeasca in orice zi ! Marian si Lenush

 9. Anca Gore zice:

  Shalom Otniela. Dumnezeu iubeste Israelul de aceea ridica oameni din biserica Lui, care sa apere adevarul profetiilor cu privire la acest popor. Dumnezeu sa-l binecuvinte pe fratele Lazar Gog ! Frumos mesaj !

 10. Arlette Şerban zice:

  Extraordinară revelaţia fratelui Lazăr Gog ! De câte ori am trecut peste textul subliniat de dânsul, dar nu m-am gândit ce ar putea să însemne… Mulţumesc Otniela pentru semnalarea acestui mesaj pe blogul D-voastră. Şalom din inimă !

  • Multumiri, Prieteni, pentru participarea Dvs activa pe blogul Otnielei ! Ma bucura afectiunea si interesul Dvs cu privire la poporul evreu. O inima sincera este o binecuvantare in Mana lui Dumnezeu. Iar eu sunt sigura ca Dvs sunteti sinceri si bine intentionati in toata participarea. Dupa cum vedeti, traim vremurile finale si Biserica este din ce in ce mai cercetata in abordarea Venirii lui Mesia, Domnul ei. De aceea, o atitudine corecta fata de Israel poate pregati substantial Calea Domnului, prin netezirea cararilor injuste, prin indepartarea spinilor din gandirea confuza, infestata de antisemitism. Biserica Domnului, rascumparata cu sangele Lui scump, sa fie ferita de asemenea rataciri paguboase ! Amen!
   ADONAI sa va binecuvanteze din Sion, sa vedeti cu ochii Dvs implinirea legamintelor si profetiilor Bibliei. Chag Sameach, tuturor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s