Să nu se mai întâmple, niciodată !


OMAGIU,

 celor care au suferit,si au murit,pentru dreptul de-a exista (Octombrie,luna comemorarii victimelor Holocaustului ) !
Sa nu se mai intample! Niciodata !Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Biografii, Dezbateri, Istorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Să nu se mai întâmple, niciodată !

 1. Albert Kindberg zice:

  Otniela, e groaznic ! N-am văzut nici noi filmul până acum. Abia acum îl vizionăm…Adonay să-ţi răsplătească. DA ! SĂ NU SE MAI ÎNTÂMPLE !! Abigail şi Albert , cu întristare …

 2. Ibanescu Rodica Alice zice:

  Doamne !! Îngrozitor !! Greu îţi vine să crezi că făptura umană poate îndura asemenea bestialităţi… Oare monştrii aceştia mai pot fi iertaţi ??

  • Rodica-Alice, ADONAI iarta pe oricine…chiar daca vinovatii trebuie sa suporte consecintele rautatii lor. Am citit marturiile multor criminali care dupa convertire, in timpul procesului de pocainta adanca, s-au predat singuri politiei. Numai DUMNEZEU poate face Ispasire, de aceea numai EL poate ierta cu repercursiuni vesnice.
   Omeneste, chiar daca este teribil de greu, trebuie sa -i iertam pe aceia care isi recunosc pacatele si isi cer iertare in mod sincer. De fapt, urmasii lui Yeshua Ha Mashiach trebuie sa fie oricand gata sa ofere ierarea, stiind ca razbunarea nu este a noastra, este numai a Domnului. Noi trebuie sa traim cum ne-a poruncit Domnul nostru ! ( Matei 6 : 11-15 ) Sa fiti binecuvatata din Sion ! O saptamana frumoasa cu multa pace in suflet !

 3. Amedeo Roth zice:

  Poate îi iartă Dumnezeu… Eu unul nu -i pot ierta pentru toţi morţii poporului meu …
  Aşa ceva nu trebuie uitat şi iertat ! Cum spunea şi Wiesel, care nu putea uita ochii copiilor ucişi în shoah…
  Ăştia n-au fost oameni ci draci, îmi pare rău.
  Nu e rău că aţi pus filmele pe blogul dvs, distinsă doamnă ! Să vadă tot creştinul că noi evreii nu vorbim de holocaust doar să ne aflăm în treabă. Alaltăieri la piaţă pe când târguiam peştele, un nemernic m-a numit „jidan împuţit care poluezi pământul”…Credeţi că s-a terminat cu antisemitismul ? nici vorbă !

 4. Marian Chioveanu zice:

  Oribil intr’adevar! Numai Dumnezeu le mai poate spala osinda.

 5. Dan Konner zice:

  Fii binecuvintata draga noastra Ahot ! Amin, Sa nu se mai intimple !
  Salutari fratilor mesianici din Romania. Noi ne bucuram acum 2 saptamini cu mesianicii din Viena. Rabbi Lechmann transmite tuturor Brachott…. Shabbat Shallom ! Cu dor fratesc, Sacha si Dan

 6. Iosif Joseph zice:

  Da…O mare pata pe istoria omenirii. Sa dea bunul Dumnezeu sa nu se mai intimple niciodata !

 7. d_tr zice:

  Vad ca faceti si lucruri bune cind nu vorbiti de mesianism, doamna Otniela a Zionului…Sa nu mai spuna antisemitii ca noi evreii masluim istoria. N-avem nici dreptul sa ne aparam mortii si victimile….

 8. Matei - Claudiu Arghire zice:

  Într-adevăr ! Groaznic !! Sperăm că nu se va mai întâmpla niciodată o aşa monstruozitate în istorie. Deşi în multe părţi ale lumii creştinii sunt măcelăriţi pentru credinţa în Domnul Mesia…

 9. Corina Ottman zice:

  Şalom dragă Otniela ! m-am întrebat şi eu deseori până unde poate să meargă răutatea omenească. Şi mi-am dat seama că nu are limite…Omul poate fi uneori mai rău decât un lup… Numai bunul Ieşua, Salvatorul şi Mesia poate să schimbe inima care este deznădăjduit de rea cum spune prorocul Ieremia.Să te binecuvânte Adonay !

 10. Cristina Sitaru – Stoian zice:

  Doamne, Otniela iubită ! Teribil !
  Dumnezeu să binecuvânte poporul evreu şi rămăşiţa lui Avraam, Isac si Iacov sa fie ocrotită până la venirea lui Mesia, Domnul Ieşua !

 11. Sebastian R. zice:

  Sărut mâinile Otniela. Din păcate şi cu totul tragic asistăm la o expansiune a antisemitismului în Europa. În Franţa s-a scandat prin lozinci repetate ” moarte evreilor” şi nu au fost doar islamici în corul de voci. Este trist că popoarele în loc să se căiască de toate atrocităţile fasciste, se îndreaptă spre acelaşi viitor sumbru. Din păcate, mulţi lideri religioşi coabitează cu acest spirit intolerant crezând că îi fac un serviciu lui Dumnezeu tot amintind lozinca prostească ” evreii L-au rastihnit pe Mântuitorul nostru!”Sunt cuvinte pe care le-au rostit şi ofiţerii SS care ascultau muzică clasică la picup în timp ce furnalele cuptoarelor se înnegreau cu fum evreiesc. Legionarii proliferau aceleaşi prostii…Uite aşa „punând umărul la carul lui Dumnezeu”,omenirea s-a făcut vinovată de cele mai mari crime ale istoriei. De aceea trebuie atenţie la orice duh care vine să ne acapareze.Trebuie veghere în Biserică ! să nu lăsăm spiritul lui Antihrist să ne învăluie, să ne trezim că suntem, fără să vrem, de partea lui Satana ( pentru că una dintre arătările acestui duh obraznic este ura împotriva evreilor ).
  Ştiind că intraţi în ziua dv de odihnă, vă dorim Şabat – Şalom ! În frăţietatea Domnului Mesia – Sebastian şi Rodica

  • Amedeo Roth zice:

   Domnule imi place cum gindesti !! Ar fi bine sa gindeasca mai multi crestini ca d-ta. Am o curiozitate….Din ce cult crestinesc faci parte ?
   Shabat Shalom Otniela !! Constance te imbratiseaza, te mai asteapta pe la ea.

 12. Shalom, Prieteni ! Va multumesc pentru afectia sincera pe care o nutriti fata de acest blog. Participarea Dvs, si implicarea in diversele subiecte abordate aici, este intr-adevar minunata. Acest lucru ne motiveaza sa va oferim in continuare lucruri care va trezesc curiozitatea si dragostea fata de acest miracol Divin : poporul Israel. Va astept interventiile si la celelalte topic-uri prezente, prezenta Dvs ma onoreaza.
  ADONAI sa va binecuvinteze din Sion !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s