URMANDU-L PE YESHUA… Marturii – ( 9 )


Noi,

        evreii mesianici ( II ) …

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Marturii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la URMANDU-L PE YESHUA… Marturii – ( 9 )

 1. Dan Konner zice:

  Shabbat Shalom – Ahoteinu Otniella ! Adonay sa -ti umple sufletul si viata cu pacea Lui cereasca in acest Shabbat. Te binecuvinta familia Konner – Sacha si Dan
  https://www.youtube.com/watch?v=VCMBkxr2WSc – pentru fratii nostri mesianici din Romania

 2. Paul zice:

  Evreii mesianici tin pastele crestin sau numai pe cel evreiesc. Multumesc pt. raspuns.

 3. Calvin zice:

  Otniela, cum vă explicaţi afirmaţia pastorului creştin , simpatizant al evreilor că biserica a început cu evreii şi trebuie să se sfârşescă tot cu ei? Păi cum vine, dacă dvs susţineţi că Biserica şi Israelul sunt două lucruri distincte, atunci de ce vorbeşte pastorul de un început şi un final comun ? Mie nu mi-e clară problema.

 4. Ibanescu Rodica Alice zice:

  Shalom Otniela. Multumim pentru aceste precizari despre evreii mesianici. Eu daca nu sunt evreica as putea fi membra intr-o comunitate mesianica ? Care ar fi conditiile ?
  Si eu si sotul iubim foarte mult poporul Israel si vrem sa participam cu ne ne sta in putere la intoarcerea lui la Domnul nostru Hristos.

  • un ucenic zice:

   draga sora Alice nu trebuie sa fiti evreica pt.a merge la comunitatea evreilor mesianici. ei va primesc pt. ca sunt fratii nostri iubitori.trebuie sa fiti de acord cu marturisirea credintei lor si sa mijlociti pt. Israel in rugaciune. va spun lucrul acesta deoarece eu si sotia frecventam comunitatea din Mihai Bravu de doi ani si respectam shabatul lui YHWH si toate sarbatorile Lui din Levitic. ne place foarte mult in mijlocul fratilor evrei si ne imaginam ce frumos era in biserica primului veac.

  • Draga Rodica Alice, oricine poate deveni mesianic. Evreitatea nu este o conditie sine – qua – non, si neevreii pot deveni mesianicii. Desigur, Comunitatea Mesianica a fost creata pentru evreii care L-au primit ca Domn si Mantuitor pe Yeshua Ha Mashiach, tot cadrul si contextul fiind evreiesti. De aceea , daca Dvs aveti retineri in ceea ce priveste restaurarea finala a Israelului, daca aveti animozitati in ceea ce priveste destinul acestui popor, daca nu aveti o iubire autentica pentru evrei si pentru mostenirea lor biblica …etc, este bine sa mai meditati asupra dorintei de -a fi membru mesianic, pentru ca o implicare incoerenta si confuza poate duce la frustrari grave. Si nimeni nu -si doreste asa ceva.
   Va doresc decizii sfinte, iluminate de Spiritul lui Mesia ! Shanah Tovah !

 5. Albert Kindberg zice:

  Şabat Şalom Otniela, sora noastră ! Şi noi te binecuvântăm, să te însotescă pacea lui Ieşua Moşieinu Ha Tikveinu. Ai tăi, Abigail şi Albert K.

 6. Multumiri , Prieteni pentru participarea Dvs la acest topic ! Toddah !
  Shanah Tovah ! Shabat Shalom, din Sion !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s