Europa , spre CINE si spre CE te indrepti ? !! – ( 2 RE )


Tot mai multi europeni descopera islamul . Numarul convertirilor creste enorm in special in Franta, Anglia si Germania.

Prof. Rafael Israeli,  istoricul israelian de la Universitatea Ebraica din Ierusalim, s-a preocupat intens in ultimii ani de impactul produs de islam in Europa. Conform studiului sau, in decursul ultimului deceniu s-au convertit la islam in Europa aproape 150 000 de cetateni francezi si britanici ( aproximativ 4200 pe an, in fiecare din aceste  tari ) . De la mijlocul anului 2009 si pana in iunie 2010 , in Germania s-au convertit aproximativ 4600 de persoane- de 4 ori mai mult daca ne raportam la aceeasi perioada dintre anii 2006 si 2007. 
In Eupropa traiesc 380 de milioane de oameni. Dintre acestia , aproximativ 30 de milioane sunt musulmani declarati. Avand in vedere rata ridicata a natalitatii populatiei mulsulmane si convertirile tot mai numeroase la aceasta religie , prof Israeli estimeaza ca in 25 de ani, in Europa centrala vor trai aproximativ 60 de milioane de musulmani. Cu o Turcie in Uniunea Europeana numarul musulmanilor din Europa va creste chiar la 100 de milioane din totalul de 450 de milioane de cetateni.  Aceste calcule nu iau deloc in considerare valurile posibile de imigranti musulmani in Europa , datorita carora numarul ar putea fi chiar mai mare. Toti acesti factori vor duce la crearea unui echilibru cu totul neasteptat in ceea ce priveste impartirea puterii in Uniunea Europeana , a explicat prof . Israeli.  ( Mai departe , a i c i )

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Dezbateri, Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Europa , spre CINE si spre CE te indrepti ? !! – ( 2 RE )

 1. Bogdan zice:

  Un articol de actualitate şi cred că aceasta este cauza, Europa s-a lăsat prea uşor sedusă de mirajul exotic al islamului. Şi iată că încep să se vadă repercursiunile jalnice. Şalom, sărut mâinile , dă-le oamenilor mintea de pe urmă, Doamne!

 2. un ucenic zice:

  shalom sora Otniela. este foarte trist ca se intampla ca urmasii crestinilor care au construit Europa se departa de Dumnezeul parintilor. din aceasta cauza islamul se intinde pt. ca biserica nu mai este in stare de veghe. crestinii de astazi sunt mai mult pt. pamant si nu se mai gandesc la cer. multi zic aici este raiul , aici este iadul si traiesc in necuratii. de aceia vin religiile paganesti din orient si se instaleaza cu nerusinare. Dumnezeu sa -i treazeasca, sa le indrepte mintea si inima spre El si spre Cuvantul Lui !

  • un ucenic zice:

   uitati-va si la romancutele nostre care se marita cu islamisti si accepta sa se faca musulmance. asa se intampla cind omul de buna voie renunta la libertate si civilizatie. nici parintii nu le invata, nici scoala …. sunt dornice doar de barbati cu bani. iar dupa aceia se pling ca sunt tinute ca intr-o inchisoare. cunosc citeva cazuri de acest fel. Dumnezeu sa le dea minte la toti cei care se arunca de buna voie in ghiarele lui Satan cum bine zice fratele bartimeu.

 3. Arlette Serban zice:

  Şalom ! Ar trebui să -I mulţumim lui Dumnezeu zi şi noapte că locuim într-o ţară creştină. Ce ne-am fi făcut dacă trăiam in Afganistan sau Irak ? Trebuie să ne rugăm pentru fraţii de-acolo. Ei plătesc un preţ pentru credinţa lor în Domnul Mesia Ieşua.

  • Cristina Sitaru - Stoian zice:

   Trebuie să ne rugăm pentru fraţii în suferinţă pentru credinţa in Domnul Ieşua. Dumnezeu să le binecuvinteze familiile greu încercate. Să ţinem sus ” credinţa dăruită sfinţilor o dată pentru totdeauna.”

 4. multi dintre acestia sunt din tarile magrebine si din cele islamice deja , devenind apoi cetateni francezi sau britanici si atunci sunt inregistrati ca francezi si britanici ce devin musulmani! Dar si francezii si britanicii adevarati sunt impotriva religiiilor totalitare!

 5. ActiveNews zice:

  Intr-adevar, mirajul ii impinge pe multi la o astfel de schimbare.

 6. Va multumesc pentru participarea la acest topic, Prieteni ! ADONAI sa va umple inimile cu pacea Sa. Shalom din Sion,tuturor !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s