IMPORTANT – PENTRU DVS !


Shalom , Doamnelor !
Sunteti invitate la un ospat cu mană feminină. Traim vremuri de revarsare abundenta cand diferentele segregationiste sunt din ce in ce mai mult eliminate.  Iata ca ” faptura noua ” in Mesia sfideaza inclusiv diferentele dintre sexe – este vorba de mentalitatea slujirii –  iar femeile de astazi,  din Adunarea Dumnezeului Atotputernic,  sunt o mare ostire. Slavit sa fie ADONAI ELOHIM !
Pentru Dvs toate , Conferinta Femeilor – de cativa ani o traditie in mediul evanghelic romanesc –  isi deschide portile si in acest an in Bucuresti , la Biserica ” Riul Vietii.” Sunt binevenite toate Doamnele doritoare sa cunoasca mai mult despre rolul femeii in Biserica, in societatea contemporana, in familie.  Printre cele ce vor coferentia , in slujire pentru Dvs,  se numara doua doamne cunoscute : pastorul  Lydia Mihailescu si redactorul de la  televiziunea ” Alfa si Omega ” , Mirela Petan. Sunteti asteptate,  cu mult drag,  sa fiti binecuvantate… si sa fiti o Binecuvantare !CONFERINTA FEMEILOR 2LydiaMirela Petan

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la IMPORTANT – PENTRU DVS !

 1. Dupa 7 pana pe 14 Octombrie 2013 am vizitat Israel ,Iordania si Palestina……am ajuns si la zidul plangerii si m-am rugat pentru Evrei mai intai si apoi pentru mine, pentru ca am ramas dezamagita pentru cate biserici pline cu idoli s-au asezat in tara sfanta, precum spune David in Psalmul 79 „Doamne neamurile au intrat in mostenirea ta.Apoi am observat ca tarile au luat si pamant din Israel.Multa pace.

 2. Madi zice:

  Dumnezeu sa fie slavit ! Ne bucuram de asemenea conferinte care ne hranesc sufleteste si vin in intampinarea problemelor noastre. shalom.

 3. Sofia zice:

  Ne rugam ptr. surorile noastre sa fie sub harul si lumina Duhului Sfant in aceasta lucrare iar mesajul lor sa fie o sare ptr noi toate. Amin, shalom…..si multumim de anunt sora Otniela.

 4. Anca Gore zice:

  Shalom. Regret ca nu locuiesc in Bucuresti. Mi-ar fi placut sa fiu prezenta la o asa conferinta. La cate probleme avem noi femeile ne-ar prinde foarte bine sfaturile competente ale unor femei dedicate lui Dumnezeu. Laudat fie Isus!

 5. Bogdan zice:

  Shalom, mama a participat impreuna cu bunica la aceasta conferinta si s-au simtit extraordinar, pentru ca mesajele au fost foarte puternice, axate pe problemele si provocarile actuale ale femeilor. Dumnezeu sa o binecuvinteze pe sora Dvs, Otniela. Este o femeie cu adevarat dedicata Lui.

 6. Rodica zice:

  Shalom Otniella. Să ştiţi că am participat şi eu la acestă întrunire şi mi-a plăcut foarte mult. Cuvântul vestit acolo m-a zidit spiritual şi mi-a motivat credinţa. Dumnezeu să o binecuvinteze pe sora dvs să mai organizeze astfel de conferinţe. Aşteptăm cu nerăbdare următoarea….
  I-am spus sorei Lydia că vă cunosc.

 7. Shalom. ADONAI sa va binecuvinteze ! Multumiri pentru participarea la acest topic.
  Ma bucur pentru Dvs, cele care ati gasit ragazul sa va bucurati de mesajele insufletitoare de la Conferinta Femeilor. Sunt sigura ca Spiritul lui Yeshua Ha Mashiach a guvernat acolo iar echiparea pentru slujire a fost pe masura. Slavit sa-I fie Numele Sfant !
  Fiti binecuvantate din Sion cu mult Shalom !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s