CHAG SUKKOT! – 5774


Shalom, Haverim !
Va doresc un Sukot plin de bucurie,  in care sa experimentati Prezenta Celui Atotputernic intr -un mod cat mai personal. Fie ca Bucuria Lui – Bucuria lui Ruach Ha Kodesh, care vine sa locuiasca in mijlocul laudelor – sa se reverse asupra tuturor celor care cinstesc Sarbatorile Domnului.
Cei care doresc mai multe informatii cu privire la Praznicul  Corturilor sunt bineveniti AICI.
CHAG SUKKOT SAMEACH !

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Cultura si civilizatie iudaica, Muzica mesianica, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la CHAG SUKKOT! – 5774

 1. Madi zice:

  Sucot fericit , draga Otniela ! Sa ai parte de bucurie si implinire in aceasta frumoasa sarbatoare care stiu ca va fi celebrata si in imparatia de o mie ani.

 2. Marian Chioveanu zice:

  Sukkot fericit , cu pace , Shalom, si laude la adresa Imparatului va dorim si noi > familia Chioveanu. Domnul Ieshua sa fie cu dvs in tot ce infaptuiti pentru El.

 3. Iulian zice:

  Sukkot binecuvantat !

 4. Bogdan zice:

  Sarut mana. Eu si mama va dorim un Sucot incarcat de semnificatii sfinte. Dumnezeu sa va binecuvinteze cu bucurie , pace si sanatate. Pentru dvs , din partea noastra, http://www.youtube.com/watch?v=hq86v1hKS78
  CHAG SUKKOT !

 5. Amedeo Roth zice:

  Sărut mâinile , Hag Succot ! Multă bucurie şi satisfacţii nemăsurate în tot ce faceţi. HaShem să toarne binecuvântările peste D- voastră şi casa familiei D- voastră. Să vă bucuraţi de rude , de prieteni şi tot ce este bun să vină peste D – voastra. Cu cinste şi respect , Amedeo.

 6. Anca Gore zice:

  Sukkot fericit , va uram si noi, familia Gore. Domnul sa va binecuvinteze cu mult har si prosperitate pe calea Lui, draga noastra Otniela. Multa sanatate si impliniri pe toate planurile.

 7. Kate Allender zice:

  Hi, my dear Otniella , I wish you an extraordinary Sukkot time. May GOD reveals you His care, may His shelterness be poured above you. Be blessed, Chag Sukkot !!!!! love in our Saviour – Kate

 8. un ucenic zice:

  pace. shalom. am vazut un reportaj fain despre sarbatoarea sukkot pe „alfa si omega” in care se spunea ca si crestinii pot celebra aceasta sarbatoare in adunarile lor. argumentul era ca se va tine in mileniu de catre toata lumea. dvs ce parere aveti de aceasta afirmatie sora otniela ?

  • Shalom , un ucenic! Cu siguranta, copiii Domnului de pretutindeni – din orice neam , de orice limba – pot celebra aceasta Sarbatoare , care nu este a omului , ci a DOMNULUI ! Lui Ii place sa Se bucure impreuna cu rascumparatii Jertfei Fiului Sau. Este bine sa o respecte cat mai multi pentru ca va fi celebrata in Imparatia Mesianica – cand Yeshua Ha Mashiach va imbraca Domnia si Preotia – cu titlu de obligativitate de la Ierusalim catre tot pamantul. ( Zaharia 2 : 10 )
   Fiti binecuvantat din Sion !

 9. Shalom, Prieteni !

  Va multumesc pentru toate urarile Dvs pline de caldura. Prezenta Dvs la acest topic imi inunda inima cu acea stare inedita, pe care as putea s – o numesc fericire. Cei care ati cinstit aceasta Sarbatoare , sunt sigura ca Domnul nostru Mesia , prin Ruach Ha Kodesh, v-a umplut inima de bucuria Lui sfanta. O bucurie unica pe care EL ne-a promis- o demult , inca de cand era Galileanul Cel Iubit si ascultat de popor, Profetul pe care cei invatati nu L-au inteles. Intr-adevar , minunate sunt Izvoarele de Apa Vie care curg din Fiul lui ADONAI – Promisiunea Sa sigura pe care a facut-o cu prilejul Sukkot-ului. ( v. Ioan 7 : 37 – 39 ). Iata cum Fagaduinta Shavuot-ului era lansata chiar de-atunci, dinaintea crucificarii. Iata ce frumos si limpede se implineste Cuvantul , ce Divina relatie exista intre Sarbatorile Domnului binecuvantate , din Levitic 23…!

  Si-acum, la sfarsitul unei saptamani de rugaciune din Biserica lui Yeshua Ha Mashiach ( pe care ati parcurs-o majoritatea dintre Dvs ), va invit in aceasta prima duminica din octombrie – dedicata , de altfel poporului evreu – sa va rugati pentru fratele Dvs mai mare , Israel, pentru Shalom-ul acestui Popor al lui ADONAI, pentru linistea Tarii Sfinte. Sa mijlocim pentru UN MESIA INTRONAT, UNUL ADEVARAT – UNICUL – FIUL LUI DUMNEZEU – in inimile evreilor de peste tot din lume, pentru ca Venirea multasteptata a Domnului nostru sa se produca cat mai curand. Stiati ca suntem indemnati in Sfanta Scriptura sa-I grabim sosirea ? Sa ne ajute Ruach Ha Kodesh in aceasta lucrare ! Amen , Be Shem Yeshua !
  Fiti binecuvantati din Sionul drag !

  • Ibanescu Rodica Alice zice:

   Shalom Otniela. Ne rugam pentru Israel…..Ne-am rugat si ne vom ruga in continuare. Domnul sa lucreze aratandu-si toata dragostea Lui mare pentru poporul evreu. amin, amin…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s