Mesia vine, desi zaboveste !


Shanah Tovah , Prieteni ! Ramanand in atmosfera Sarbatorilor din Levitic 23 , vă invit să vizionaţi un mesaj integrator, tanachic – brithadashic. ADONAI sa va binecuvinteze cu o justa intelegere a profetiei biblice. Mashiach vine ! – Maranatha !

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Muzica mesianica, Teologie si Spiritualitate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Mesia vine, desi zaboveste !

 1. Mihai Costea zice:

  Shalom, sarut mina. M-a cercetat mesajul. In special pentru ca vad tot mai mult cum evenimentele Bibliei se unesc in Vechiul si in Noul Testament cu o mare precizie. Vreau sa fiu dintre cei care au ochii de vazut si urechi de auzit. Dumnezeu sa va binecuvinte lucrarea , Otniela. Sarbatori fericite , mai departe !

 2. un ucenic zice:

  shalom. cind am ascultat aceasta predica interesanta m-am gindit , Doamne bine ca n-ai venit inca sa mai avem timp de cainta. sa ne ajute Dumnezeu sa ne intoarcem cu toata inima la El pentru a primi iertare si pentru a fi gata cand va suna trimbita. pardon, sofarul.
  multumesc pt. acest mesaj sora Otniela.

 3. Amedeo Roth zice:

  Sărut mîinile. Şabat Şalom. Interesantă abordare. Sună verosimil….Voi mai studia problema pusă aici de acest pastor …Şi până la urmă , mesianicii sunt sau nu sunt creştini ?

  • Albert Kindberg zice:

   Shabat Shalom, Amedeo ! Sa -ti raspund eu la intrebarea ta printr-o alta intrebare. Otniela imi va da voie , sunt sigur.
   Noi doi ne cunoastem de multa vreme…Cum ma percepi tu ? Ca pe un crestin, ca un evreu sau ca o mixtura ? Astept raspunsul tau…Toddah !

   • Amedeo Roth zice:

    Dragă Albert, eşti un om bun şi cumsecade. Eu te percep ca evreu ( doar vii la Sinagogă la citirea Torah ) şi creştin totodată. Să fie oare aceasta definiţia unui evreu mesianic ?
    Să ai un Succot pe cinste,dragule, cu mare bucurie în familia ta , la copii şi soţie. Hag Succot !

  • Madi zice:

   Domnul nostru Isus – Ieshua, Mesia – Sfantul lui Israel sa va binecuvinteze !

 4. Laura Lauden zice:

  Dupa mine un evreu ramane evreu si daca ia botezul … dar se numeste ” evreu crestinat sau botezat”. Numai este evreu in rit iudeic. Asa spun eu.. Nu sunt de acord ca nu mai este evreu daca se converteste la crestinism. Este tot evreu dar este un evreu convertit la alta credinta. Adica vede lucrurile diferit de sinagoga traditionalista. Cum este in SUA , unde sunt mai multe feluri de evrei. Amedeo tu ce raspunzi ? ca te stiu ca tragi cu ochiul la cartile crestine.
  Shalom si Sucot fericit draga sora mesianica.

 5. Sofia zice:

  Va doresc sfinte si binecuvantate sarbatori Otniela, sora mea draga in Domnul Mesia Ieshua. . Dumnezeu sa va binecuvinteze familia si comunitatea frateasca a evreilor mesianici. Shalom si har.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s