STIRI intre stiri – ( 8 )


     ISRAELUL IN ZAPADA  

  Shalom, Haverim !

  Ierusalimul in zapada 6Va salut cu bucurie in NOUL AN ( LAIC ) , in Numele PREAPRETIOS, PREASFANT , PREACREDINCIOS al SFANTULUI LUI ISRAEL, YESHUA HA MASHIACH, ADONAI – ELOHIM, BEN YHWH, pe Care si Israelul ( cel drept – credincios ) si Biserica Sa ( pregatita ) ,  IL asteapta de 2000 de ani sa revina.
Stiind ca evenimentele se precipita de la an la an, de la luna noua ( Rosh Hodesh ) la luna noua , de la Shabat la Shabat , de la Pesach la Pesach , de la Sukot la Sukot , de la Shavuot la Shavuot etc, iata ce nimerit mi se pare sa ne unim in rugaciune pentru Israel si pentru Biserica , stiind ca impreuna atat fratele mai mare cat si cel mic , Ii apartin aceleiasi Inimi Parintesti, fiecare in parte  ( si cei care sunteti parinti , stiti bine acest lucru ) avand un loc si o chemare prestabilite,  in Planul Vesnic al lui Dumnezeu,  de restaurare a lumii pierdute.  Glorie lui ElLOHIM – EL – SHADAIY !
In acest tonus de multumire,  pentru hotarul abia trecut , va ofer cateva fotografii si doua   video cu  Israelul inzapezit ( saptamana trecuta au cazut cantitati impresionante ” de fulgi ” in Eretz , spre bucuria israelienilor , care n-au mai vazut zapada de zeci de ani ) . Iata inca un semn ca Mashiach vine , si EL vine sa refaca si sa aseze Ordinea Sa Divina , nu doar  in relatiile inter-umane , dar si pentru ” firea aceasta ” cum o numeste rabi Shaul  ( adica Pamantul,  si Universul in general ) , care va fi suferit destul efectele pacatului , de la caderea primului om in pacat ,  pana la Revenirea glorioasa a Fiului Omului – Mashiach EL Eliyon, Rege si Mare Preot al Israelului mantuit  si al  Bisericii rascumparate.
Va doresc zile frumoase , Sarbatori vesele si cat mai multe  Promisiuni implinite sub ochii Dvs . BESHEM YESHUA – MELECH MASHIACH !

Ierusalimul in zapada 3Israelul in zapada 2Tramvai in zapada la Ierusalim Ierusalimul in zapada 4Israelul in zapada 3 - Muntele HermonIerusalimul in zapada 8Ierusalimul in zapada 9

Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Stiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la STIRI intre stiri – ( 8 )

 1. Fredy indraznetul zice:

  Shalom , sarut mainile ! E super !
  Foarte ” cool ” ! Zapada in Israel …!

 2. Calvin zice:

  E naspa ! Rezista oamenii astia la zapada ?
  Am o intrebare Otniela , de ce unii evrei poarta perciuni carliontati lungi ? Care este semnificatia acestui port ? Multumesc pentru raspuns.
  Shalom.

  • Shalom, Calvin ! Nu stiu daca ti-am urat Bun Venit ! pe acest blog, dar o fac acum.
   De ce sa nu reziste israelienii la zapada ? ! Chiar le place – nu este vorba despre o zapada ca in Groenlanda – ii bucura si ii binedispune, asa cum se poate constata si din materialul video.
   Perciunii carliontati fac parte din traditia ultra – ortodoxa iudaica. Ea se bazeaza pe o porunca tanachica din Leviticul 19:27-28: „Sa nu iti rotunjesti marginile capului si sa nu distrugi marginile barbii. Sa nu faci o taietura pentru morti in carnea ta si sa nu faci un tatuaj asupra ta, Eu sunt ADONAI – ELOHIM „. Porunci similare apar si in Deuteronom 14:1-2 sau 21:12-14, in aceste cazuri ele referindu-se la rasul parului de pe cap.
   Practic , perciunii vizeaza ambele componente : si barba si parul.
   Fii binecuvantat din Sion cu mult Shalom.

 3. Catalina zice:

  Shalom. Totusi e mare zapada. Intr-adevar e nefiresc stiind cat e de cald vara , si ca e mult desert … Dumnezeu sa-i binecuvinteze ! Ne rugam pentru Israel.

 4. David J. Stoenescu zice:

  Impresionant ! Ninsoare in Israel ! Pe cand zapada in Sahara ? Cred si eu ca Mesia e la usa. Sarut mainile !

 5. Anca Gore zice:

  Shalom.Eu cred ca Mesia Domnul Hristos este foarte aproape. Poate nici nu ne imaginam cat este de aproape. Totul se potriveste cu Biblia si cu ce anunta ea. Sa ne ajute Duhul Sfant sa fim gata. Dumnezeu sa va binecuvinteze Otniela ! Multumim pentru cercetarea pe care ne-o faceti mereu prin blogul Dvs. Ne rugam pentru toti evreii mesianici.

 6. Jimmy Blair zice:

  Otniela Daughter of Zion
  I wish a very special year full of God s promisses accomplished especially for your life. May your people Israel come and be healed to the only one Messiah, the Son of God.
  Be blessed when you are coming and you are living for, and each of your step be covered by God loving hand. Shalom to you ! your brother in Jesus Messiah , Jimmy

  • Thanks , Jimmy , my blessed brother in Yeshua – Adon Elohim ! May you be blessed for all your prayers for jewish people and for messianics. May He bless your ministry among your students in USA, at Cornell University, and your work among Jews for Jesus staff. Greetings to your beautiful wife ( who` s a messianic jew ) , Abigail, and a special hug to your wonderful children , Joshua and Myriam. You all are so special for me.
   Many blesses from Zion of GOD !

 7. Marian Chioveanu zice:

  Shalom. Multam frumos pentru poze Otniela. Pe-aici prin California chiar ne e dor de zapada. Dar cine stie , daca a nins in Tara Sfanta poate ninge si la noi.

 8. Cristina Sitaru Stoian zice:

  Otniela iubita, iti multumesc pentru aceste frumoase fotografii si video. Mi-am racorit sufletul revazand locurile vizitate candva in Tara Sfanta. Dumnezeu sa o binecuvinteze si sa le dea evreilor mantuirea in Iesua Mesia. Si sa vina mai repede sa ne conduca din Imparatia Pacii, din Sion.
  Un an incarcat de binecuvantari , fiica scumpa a Sionului ! Fii sigura , vei vedea in curand si roadele trudei tale. Shalom.

 9. Violeta zice:

  Shalom. Mi-ar place sa vizitez Israelul cand e zapada.
  De fapt n-am fost niciodata in Israel. Dar as vrea sa merg . Poate cu un grup de frati si surori ca e mai frumos.
  Multumesc si eu de imaginile frumoase si interesante.

  • Ganzer Andra zice:

   @ Violeta, biserica mea organizeaza acum in martie o excursie in Israel si la un pret foarte convenabil. V-ar interesa ? Putem lua legatura , daca doriti. Comunicati-i Otnielei, va rog. Cu drag , Shalom.

 10. Madi zice:

  Shalom draga Otniela , multumesc pentru aceste stiri importante ca sa stim pentru ce sa ne rugam cu privire la Israel. Foarte frumoase imagini ne-ai pus. Israelul lui Dumnezeu si toti evreii mesianici sa fie binecuvantati.

 11. Ganzer Andra zice:

  Otniela, draga mea , multumim pentru fotografiile acestea atat de expresive. Cred ca ai pus si putin suflet de la tine in ele. Sa fie binecuvantat Israelul ! Amin!

 12. The Prayer zice:

  Ne rugam pentru Israel. Slavit sa fie Dumnezeu pentru alegerea facuta si pentru legamantul Lui cu Avraam , Isac si Iacov ! Shalom.

 13. Iulian zice:

  Ninge iar,ninge iar,
  Pe un brad de Ianuar
  Ingerii din cer ne-au adus
  Veste de la cel de sus
  S-a nascut Mesia
  Domnul nostru Isus.

 14. Shalom , Prieteni dragi ai Israelului !

  Va multumesc pentru participarea la acest topic. Prin aceasta ati facut o frumoasa dovada a Iubirii din 1 Corinteni 13 , AGAPHE , care demonstreaza ca sunteti in cea cea mai frumoasa Voie a lui Dumnezeu, pentru ca EL nu a renuntat niciodata la poporul Lui de Legamant ( cel cu Abraham, Ytzak si Yakov ) spre dezamagirea celor care cred ca DUMNEZEU practica inlocuirea. In niciun caz , EL are un Plan special pentru Israel dar si pentru Biserica, in Inima Lui buna , fiti siguri, este loc pentru toata lumea.
  Pentru voi , Prietenii mei si ai Tarii Sfinte , am o binecuvantata PROMISIUNE : NUMERI 23 : 19-21. Fiti binecuvantati cu totii din Sionul lui ADONAI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s