Mai multa speranta … ( 3 )


SUCCES SI SPERANTA    
Medicina moderna cunoaste in prezent 200 de tipuri de cancer. Multe forme de tumori se aseamana intre ele, dar trebuie tratate diferit. Oamenii de stiinta israelieni ofera acum posibilitatea unei diagnosticari mai exacte a acestei boli.
Cu toate ca medicina a facut  progrese importante – mai ales in ultimii ani –  in ceea ce priveste tratarea cancerului, inca mai raman multe intrebari fara raspuns legate de diagnosticare si tratament. Compania israeliana  Rosetta Genomics  a pus in aplicare un procedeu modern, care permite diagnosticarea diferitelor tipuri de cancer prin descompunerea codului genetic al pacientului. Prin aceasta metoda de diagnosticare, medicii vor putea prescrie tratamentul cel mai potrivit pentru forma de cancer de care sufera pacientul, fara a se teme ca organismul va reactiona negativ la medicamente. Pe langa diagnosticarea exacta si tratamentul eficient, se poate castiga si timp pretios, datorita eliminarii examinarilor suplimentare care ar fi fost necesare in cazul diagnosticarii clasice. In prezent , exista mai multe tipuri de cancer care nu pot fi identificate. De exemplu,  anual in SUA  aproximativ  70 000 de pacienti  sufera de o forma mai complicata  de cancer, astfel ca doctorii nu se pot pronunta  cu exactitate asupra celui mai potrivit tratament. Din pacate , de cele mai multe ori, solutiile alese de specialisti in aceste cazuri mai putin obisnuite se dovedesc a fi falimentare.
Directorul general de marketing al companiei israeliene Rosetta Genomics, doamna  Tami Fishman Jutkowitz   a facut urmatoarea delaratie  in cadrul unui interviu acordat unei reviste de specialitate : ” Procedeul perfectat de compania noastra va imbunatati considerabil acuratetea diagnosticarii diferitelor forme de cancer, ajutandu-i pe medici sa ofere cel mai bun tratament posibil, pentru ca astfel pacientul sa aiba sanse mult mai mari de supravietuire  decat avea  pana in prezent”.

( Comentariu de Otniela – Daniela Onu, dupa informatiile furnizate de publicatia Yedioth Ahoronot ,  Bucuresti , Martie – 2011 )

Reclame

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Medicina si Inventica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la Mai multa speranta … ( 3 )

 1. Jeremy Stoss zice:

  wonderful excellent news ! God bless Israel ! nice to find yor site Otniella …

  • Dana zice:

   Sabat Salom,
   Foarte bun articolul Daniela.
   Israelul este o tara foarte greu incercata din pricina situatiei politice in care se afla.Un popor in stres continu care are puterea sa munceasca si sa se concentreze pana acolo ca rezolva probleme de sanatate cum este cancerul.
   Dumnezeu este credincios in toate lucrurile.Din nefericire oamenii nu respecta indicatiile clare ale Torei si astfel amesteca continuu ce este curat cu ce este necurat, de exmplu nu mananca koser, si nu scurg sangele din carne. Omul nu respecta decat in parte Cuvantul lui Dumnezeu.Asa ca majoritatea bolilor apar din ignoranta alimentatiei si a stilului de viata asa cum sta scris in Biblie.
   Corpul uman trebuie intretinut corect si el este pazit de TOATE indicatiile date de Creatorul nostru. Daca noi ne respectam Creatorul ne respectam si trupul, duhul si sufletul.Noi trebuie sa fim foarte atenti la stilul nostru de viata pe toate planurile.

   Evanghelia dupa Matei in capitolul 7 ni-L prezinta pe Dumnezeu Fiul si voi reda aici cateva versete:
   21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
   22. Mulţi Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit şi nu în numele Tău am scos demoni şi nu în numele Tău minuni multe am făcut?
   23. Şi atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.
   24. De aceea, oricine aude aceste cuvinte ale Mele şi la îndeplineşte asemăna-se-va bărbatului înţelept care a clădit casa lui pe stâncă.

   Noi nu suntem fara de lege! Noi oamenii avem o Lege buna , Sfanta si Duhovniceasca pe care sa o urmam curat si clar spre a trai o viata de cea ai inalta calitate pe pamant.
   Planeta noastra sufera mult ( cum spui tu Daniela in studiile tale ) din pricina faptului ca oamenii au trait fara sa respecte indicatiile Bibliei cu privire la agricultura, cum ar fi anul sabatic.
   Evreii pun mare accent pe practica Torei si aceasta se vede si din pericopele comentate de rabini.

   Mai multa sanatate vine din mai mult respect pentru Dumnezeu Tatal. Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant.
   Sabat Salom

   • Shavua Tov , Dana ! Ai perfecta dreptate , daca suntem sub Har ( este vorba despre unul nemeritat ) cu-atat mai mult va fi o placere sa implinim , in Dragoste , toata Legea cea buna si dreapta. Placerea lui Yeshua a fost sa implineasca Voia Tatalui Sau. Si care ar fi aceasta ? Noi nu suntem straini de ea , pentru ca ea ne-a fost revelata, iar Fiul lui Dumnezeu nu a venit sa strice nimic din ceea ce Tatal a construit in relatia cu omul ; EL a implinit la un nivel superior , prin altruismul dezinteresat al Iubirii, TOATA LEGEA.
    Sa fii binecuvantata din Sion !

  • Welcome, Jeremy ! I am very glad you` ve visited my site .

 2. Sebastian R. zice:

  Foarte interesant ! Numai evreii puteau descoperi asta. E ceva incredibil …codul genetic .
  Da , e intr-adevar o stire ! Shalom cu mult har , Otniela. Fiti pazita de Numele Sfant !

 3. Iulian zice:

  Minunat !
  Eu, daca as putea, as promova proteina aceea specifica in forma de cruce, laminim, care le sustine si pe celelalte si care Il caracterizeaza numai pe El, in codul genetic al omenirii.

 4. Patty Folkner zice:

  Dear Otniella , hope you are well in doing your job for our Lord. I enjoy tremendously for what you are doing and I wish you much joy in your heart.
  Very interesting news. God bless Israel ! Be blessed dear daghter of Zion !

 5. Madi zice:

  Shalom Otniela ! Slavit sa fie Dumnezeu pentru aceasta stire extraordinara ! Multumim pentru ea . Fie binecuvantat Dumnezeul lui Avraam !

 6. Theo Zampieri zice:

  Shalom dear Otniella ! Good freshing news ! We thank you . There will be the time when God establish His promisses on the earh and that time Israel will be again the right chosen of Him.
  May you be protected each step of your life , daghter of Zion. We love and bless the Israel of God. May all the messianics be blessed !!!!!

 7. Arnold F. Ambroziak zice:

  Shabbat Shalom Otniella ! Thanks very much for news. As a messianic that I am I need to wish you a very blessed Shabbat under Adonai wings. May you have a special enjoing heart this Shabbat time. Baruch Melekh David ! Bless you with a special oil of joy !

 8. Bogdan zice:

  Grozava stire ! Nemaipomenit ! Mereu am admirat inteligenta evreiasca iar ca si crestin nu gasesc nimic din viciul antisemit in sufletul meu. Nu il au nici parintii , nici fratii mei …
  Dumnezeu sa binecuvinteze Israelul si sa-l ocroteasca de dusmani. Uite ce beneficiu formidabil adus omenirii prin inteligenta lor. Macar la asta sa se gandeasca antisemitii cei rai si fara minte.

  • Este imbucurator ceea ce afirmi tu, Bogdan. Antisemitismul este o boala care se naste din antipatie, este ” o afectiune ” timida la inceput , care , daca nu este depistata si tratata corespunzator , in Lumina Cuvantului Sfant , poate sa faca ravagii in lume , in vietile oamenilor. Dumnezeu iubeste Israelul ! Si oricine pretinde ca IL iubeste pe Dumnezeu, trebuie sa -I dea voie sa guverneze cum doreste EL. Spiritul anarhic-democratic nu este pe placul Lui. Lui Ii place ORDINEA .
   Amin, Israelul sa fie ocrotit si izbavit de toti dusmanii lui. Sa fii binecuvantat din Sion, Bogdan !

 9. Adina S. zice:

  Shalom
  Folosesc si eu salutul D-voastra. Ma bucur ca am gasit acest sait pe google . Am si eu o mica radacina evreiasca , unchiul meu , fratele vitreg al tatalui meu este evreu. Respect religia oricui mai ales daca este practicata.
  Aceasta stire este intr-adevar extraodinara. Va multumesc pentru ca ne-ati furnizat-o. Multa sanatate va doresc si succes in activitate.

 10. Valentina Radu zice:

  Shalom. Foarte interesant Otniela. Multumesc pentru aceasta informatie. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s