Zile profetice : Un cantec mesianic care a incercuit pamantul – ( 1 )


Shalom , Haverim !

Va salut cu drag in Numele mai presus de orice alt nume ! Va propun pentru aceasta saptamana un cantec mesianic foarte cunoscut –  de aceea l-am si  ales – pe care il puteti fredona in fiecare zi ca pe o declaratie de iubire fata de Cel care merita toata lauda noastra. Desi nu traim zile foarte usoare, trebuie sa ne inarmam cu o gandire victorioasa care isi extrage vitalitatea din adevaratele valori biblice. Noi stim ca Domnul nostru tine fraiele Istoriei in Maini , de aceea Speranta in revenirea Lui ,  in implinirea Planurilor Sale minunate cu privire la viitorul nostru vesnic,  se cuvine sa ne insoteasca zilnic, sporind Lumina si risipind intunericul.
Asadar vizionare placuta !  Yeshua Ha Mashiach domneste ! Am ales trei versiuni interpretative , puternice si rasunatoare ale acestui cantec,  pe care vi le ofer impreuna cu mult Shalom. Si nu uitati : Out of Zion’s hill Salvation comes!

Days of Elijah
These are the days of Elijah
Declaring the Word of the Lord
And these are the days of your servant Moses
Righteousness being restored
And though these are days of great trials
Of famine and darkness and sword
Still we are the voice in the desert crying
Prepare ye the way of the Lord!

Behold He comes! Riding on the clouds!
Shining like the sun! At the trumpet call
Lift your voice! It’s the year of Jubilee!
And out of Zion’s hill salvation comes!

And these are the days of Ezekiel
The dry bones becoming as flesh
And these are the days of your servant David
Rebuilding a temple of praise
And these are the days of the harvest
The fields are as white in the world
And we are the labourers in your vineyard
Declaring the word of the Lord!

Behold He comes! Riding on the clouds!
Shining like the sun! At the trumpet call
Lift your voice! It’s the year of Jubilee!
And out of Zion’s hill salvation comes!

He who was, and who is, and who is to come


Anunțuri

Despre otnielabattzion - עותניאלה בת ציון

Evreica mesianica
Acest articol a fost publicat în Muzica mesianica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Zile profetice : Un cantec mesianic care a incercuit pamantul – ( 1 )

 1. Stephanie zice:

  Thanks very much my dear sister Otniella for this pleasant song. I like tremendously. Hope everybody s liking is in top. Among my favourute singers is also Twilla Paris.
  God bless you !

 2. Madi zice:

  Shalom Otniella . Imi place foarte mult acest cantec. Noi il cantam acasa in special copii mei il canta. Este cantec care te odihneste si iti da puteri sa margi inainte, stiind ce mare este Dumnezeu. Intr-adevar traim zile Har . Este bine sa nu-l risipim, maine poate nu-l mai avem.
  Dumnezeu sa te binecuvinteze din plin !

  • Shalom, Madi ! Ei, stiam eu ca tie iti place acest imn mesianic. Este pana la urma un imn care-a avut un impact extraordinar intre credinciosii lui Yeshua ( indiferent de culoarea lor confesionala ) care , iata , il fredoneaza pe toate meridianele globului pamantesc.
   Amin, asa este , traim zile de Har nemarginit. Pana cand ? Stim ca dupa Rapire lucrurile nu se vor mai prezenta la fel. Harul se va muta la poporul Israel. Asa ca : Biserica ia
   aminte !
   Si tu sa fii binecuvantata din plin , cu o Masura innoita de Duh Sfant !

 3. Kathy zice:

  Very prophetical song. In my community there are many who are singing it , Yes, it is very strong, very poweful …Be blessed Otniella.

 4. Alicia Towber zice:

  Otniella , Shalom in the Name of the Lord. I m happy this song is kown and well – known in Romania. We do sing almost every week during the sermons time. Yes, it is a very messianic song , I suppose it belongs to Paul Wilbur s content but it is also very charismatic.
  Be blessed daughter of Zion ! I pray for you.

 5. Valentina Radu zice:

  Foarte frumos cantec ! Are multa putere in exprimarea credintei adevarate. Multumim Otniela pentru inviorarea primita prin acest post.

 6. David J. Stoenescu zice:

  Shalom si Sarut Mainile
  La D-voastra in Romania cred ca e noapte , la noi e frumos spre seara. Sunt in vizita la rudele mele din California , si le-am aratat blogul otnielabattzion, sa vada si ei o evreica mesianica din Romania.
  Melodia care ati postat-o este foarte cantata aici in SUA , chiar in bisericile romanesti. Este un cantec care ” a prins bine ” . Otniela nu va uitam , ne rugam pentru D-voastra si pentru toti evreii mesianici de peste tot din lume. Dumnezeu sa va poarte biruitoare ca pe o adevarata fiica a lui Israel.

  • Anca Gore zice:

   Shalom Otniela! Dumnezeul lui Israel pe care Il slujiti sa-si inalte FATA catre D-voastra.
   Am ascultat cantecul si in dimineata aceasta . Cred ca de cand l-ati postat il ascult in continu. Tinerii din biserica noastra il canta destul de des. Este un cantec care a miscat si va misca inimi. Imi place foarte mult cum il canta Paul Wilbur. Este minunat ! Sunt sigura ca astfel de vremi traim. Dumnezeu sa ne dea putere sa ne pastram credinta pana la capat.

  • Domnule David J. Stoenescu , Shalom !
   Ei , nici chiar asa. Si evreicele mesianice din Romania sunt femei ca toate celelalte. Ceea ce ne face deosebiti este Harul lui Dumnezeu. Nimic nu am adus cu noi in aceasta lume, nimic nu vom lua cu noi cand vom pleca. Sau poate ca da, vom lua ceva : caracterul nostru, ce am cladit in noi in timp. sau ceea ce L-am lasat pe Dumnezeu sa cladeasca. Pentru ca , daca vasul de lut nu se modeleaza de multe ori dupa Mana Olarului , nu este vina Lui. Ci a lutului aspru si razvratit.
   Ma bucur si va multumesc pentru rugaciuni ! Si Dvs multa binecuvantare din Sion !

 7. DaNy-_- zice:

  Cea mai frumoasa interpretare a cantecului mi se pare a lui Judy Jacobs :

 8. Ildico Zilk zice:

  Wow Cool, what a wicked page. I’m intrigued wish to see and hear much more songs. Nice to meet you otnielabattzion. God bless you !!!!!!

 9. chris zice:

  Shalom otnielabattzion. Nu sunt evreu dar respect si apreciez evreii in ciuda faptului ca ei acum nu Il accepta pe Mesia. Va urmaresc de citeva luni stradaniile de a-i face pe crestini sa se raporteze corect la acest popor. Dumnezeu sa va poarte cu Dreapta SA care cistiga intotdeauna biruinta. Eu si sotia mea am vizitat de curind Israelul si ne rugam pentru evreii mesianici din TaraSfanta si de peste tot in lume. Dumnezeu sa-i tina neinfricati in marturisirea Adevarului. Fiti ocrotita , cu dragostea lui Mashiah ~ Chris si Alexia
  ps. Am postat la acest cintec pentru atit mie cit si sotiei ne place atit cintecul cit si interpretul extraordinar Paul Wilbur.

 10. lucinda m zice:

  Nice site !!!!! happy to meet you Otniella. May God of Israel provide you the most beautiful Passover. God bless all messianic jews in the world !!!!!!!

 11. izvoranujenica zice:

  Nu e prima oara cind ascult acest cintec profetic. Mi se pare extraordinar. Este ce traim noi astazi.
  Frumos blogul dv, sora noastra Otniela. Dumnezeu va binecuvinte cu mult har si sanatate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s